Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
28. apríla 2017, 16:52
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Známy foodbloger Čoje vytvoril mapu najlepších prevádzok v Bratislave, ktoré za niečo stoja

GASTRO BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Gastronomické nebo na jednom mieste.

Foodblogera, ktorý si hovorí Čoje, mnohí z vás už veľmi dobre poznajú. Jeho recenzie gastronomických prevádzok v našom hlavnom meste si za krátky čas obľúbilo veľa Bratislavčanov, ktorí vyhľadávajú kvalitné tipy na skvelé jedlo za rozumné ceny.

V spolupráci s týmto nadšencom pre chutné jedlo ti aj na našom webe pravidelne prinášame obsiahle gastronomické testy. Keď si sa naposledy podľa článku na Refresheri rozhodoval, kam zájsť na dobrý burger, pizzu, raňajky alebo kávu, bol to práve Čoje, vďaka komu si sa mohol do týchto riadkov začítať.

A vieš, čo je rovnako super, ako samotné testy prevádzok, ktoré Čoje pravidelne navštevuje? No predsa nápad zoradiť ich všetky na jedno prehľadné miesto. A presne to sa stalo. Najlepšie reštaurácie v Bratislave sú oddnes zoradené na jednom mieste. Či už hľadáš dobrý street food, chutné bistrá či reštaurácie alebo preferuješ vegetariánske prevádzky, do svojich záložiek si pridaj novú mapu. Jej názov je trefný a znie: Všetky podniky, ktoré za niečo stoja. 

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Autorom mapy je samozrejme samotný Čoje a prevádzky sú v nej zoradené do prehľadných kategórií. Keď sa budeš teda najbližšie rozhodovať, kám zájsť na dobré jedlo, koláč či kávu, máš o jednu starosť menej. Vynikajúce.

Mapa podnikov v Bratislave, ktoré za niečo stoja od Čoje

Skvelé recenzie, ktoré vznikli v spolupráci s týmto foodblogerom, sa ti zobrazia nižšie. Ak v našom hlavom meste hľadáš tipy na kvalitné prevádzky, neváhaj a hoď Čoje-mu follow na Facebook či Instagram. Budeš tak o najlepších tipoch vedieť medzi prvými.

Domov
Zdieľať
Diskusia