Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2017, 14:08
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Máš Android a lezie ti Messenger na nervy? Toto je jeho odľahčená verzia bez zbytočností a s nižšou spotrebou

TECH
Uložiť Uložené

Alternatíva pre každého, kto nevie vystáť posledné aktualizácie.

Ako ste si už určite stihli všimnúť, Facebook chce z takmer všetkých jeho aplikácií spraviť konkurenciu Snapchatu a minimálne pri jednej sa mu to aj naozaj darí. Mnohým z nás však pridávanie funkcionalít v štýle Stories lezie skôr na nervy, akoby sme z nich mali mať nejaký úžitok. A presne také typy používateľov majú k dispozícii Messenger Lite, ktorý je po novom dostupný v ďalších, viac ako 130 krajinách po celom svete, a to vrátane Slovenska.

Aplikácia predstavuje akúsi odľahčenú verziu populárneho messengeru, kde máte k dispozícii iba nevyhnutný základ, čiže chatové okná, softvérovú klávesnicu a tiež bohatý repertoár smajlíkov. Rovnako stojí za zmienku, že je Messenger Lite menej náročný na hardvér mobilného zariadenia, takže by mal bežať aj na starších modeloch so slabším výkonom, pričom spotrebováva ako menej dát, tak aj menej energie.

Späť
Zdieľať
Diskusia