Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2017, 12:00
Čas čítania 0:00
Marek R.

Český Kaufland terčom vtipov a útokov. Pri pokladni totiž obsluhovala žena s vytetovaným hákovým krížom a hajlujúcim mužom

ZAUJÍMAVOSTI KAUFLAND
Uložiť Uložené

Z lásky k Česku.

Český Lidl už nemusí smútiť, nielen do jeho reťazcov totiž chodia nakupovať rasisti či podobní extrémisti. Kauza černocha na letáku je už minulosťou, no tentoraz sa o slovo hlási iný obchodný reťazec, konkrétne Kaufland. Rozruch spôsobila fotografia zákazníka, ktorú zavesil na oficiálny facebokový profil obchodu. 

Na nej vidíme pokladníčku s veľmi vkusným nacistickým tetovaním na čele s hákovým krížom, čo je pri slogane "Z lásky k Česku" celkom ironické, keďže Česi majú svoje skúsenosti s nacistickým Nemeckom z obdobia druhej svetovej vojny. Ako už býva zvykom,okamžite sa vyrojili jej zástancovia, pre ktorých je daný objekt budhistická svastika, no akosi tam nesedí ten hajlujúci muž vedľa, ale tak možno to bude len hrdý a slušný mních. Samozrejme, začali vznikať aj mnohé vtipné reakcie a obrázky a na tento tlak konečne zareagovalo aj samotné vedenie. Toto sú najlepšie z nich.

 
Späť
Zdieľať
Diskusia