Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2017, 20:07
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Celočierna zmrzlina ovládla Instagram. Lahodná a osviežujúca pochúťka by ti zachutila najmä vďaka netradičnému sfarbeniu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zmrzlina, aká tu ešte nebola.

Obyčajná zmrzlina vie skvele osviežiť, ale čo ak by si ju prefarbil načierno? Prevádzka s názvom Little Damage Ice Cream Shop z amerického mesta Los Angeles sa na túto úlohu podujala a vyšlo to oveľa lepšie, ako by si mohol predpokladať. Celočierna zmrzlina sa okamžite stala obrovským hitom a ľudia nedokážu prevádzku obísť bez toho, aby si svoju zmrzlinu zavesili na Instagram. Zmrzlina pritom nemusí byť len celočierna, čiže náplň aj kornútok, ale vrch svojej zmrzliny si môžeš ozdobiť aj najrôznejšími doplnkami, či už kokosom alebo obyčajnou čokoládou. Nasledujúce leto by sa niečo podobné mohlo objaviť aj na Slovensko, pretože slovenské Instagramy si už konečne zaslúžia čosi čerstvé a vzrušujúce.

Domov
Zdieľať
Diskusia