Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2017, 16:14
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Bruce Willis zachraňuje svoju kariéru ako sa len dá. Najbližšie bude jazdiť nahý na skateboarde a pokúsi sa získať psa, ktorého mu ukradol gang

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Akčná komédia Once Upon a Time in Venice disponuje až prekvapivo nabitým osadením. Dočkáme sa aj napriek tomu ďalšieho zabudnutia hodného béčka?

Herecká kariéra Brucea Willisa nie je v posledných rokoch práve najžiarivejšia. Koniec koncov, jeho výskyt v niekoľkých béčkových, priam až neznámych počinoch, ktorých názvy si pravdepodobne nepamätá ani on sám, hovoria veľmi jasnou rečou. Aspoň malú zmenu by ale mohla predstavovať akčná komédia s názvom Once Upon a Time in Venice. Tá svojou synopsou síce pripomína ďalšiu z rady absolútne zbytočných filmov, pri pohľade na nabité obsadenie a nižšie priložený trailer však stále existuje nádej, že by to nemuselo byť úplne márne.

Príbeh je zasadený do Los Angeles a sústredí sa na súkromného detektíva (Willis), ktorému istý nebezpečný gang jedného dňa unesie psa. Aby svojho maznáčika dostal späť, musí najprv pre vodcu gangu (Jason Momoa) nejakú dobu pracovať a splniť zopár požiadaviek. O scenár spolu s réžiou sa postarali menej známy bratia Mark Cullen a Robb Cullen (napísali Cop Out s Willisom v hlavnej úlohe), no a čo sa hereckého obsadenia týka, tak okrem vyššie spomínaných pánov si zahrá napríklad aj John Goodman, Thomas Middleditch, Famke Janssen, Stephanie Sigman, Adam Goldberg či Kal Penn. Americká premiéra je momentálne naplánovaná na 16. júna 2017. Ak by sa snímka dostal aj k nám, zašli by ste do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia