Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2017, 21:24
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Instagram používa viac ako 700 miliónov ľudí. Úspešná je ale aj funkcia Stories, ktorá už predbehla Snapchat

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Sociálnu sieť s foto a video obsahom čaká ružová budúcnosť.

Vyzerá to tak, že všetko, čoho sa chytí Mark Zuckerberg a jeho tím z Facebooku, čaká obrovský úspech. Instagram totiž opäť prechádza ďalším dôležitým míľnikom, počas ktorého si pripisuje na konto cez dychberúcich 700 miliónov aktívnych používateľov. A najlepšie na tom celom je, že posledných 100 miliónov nadobudol iba za štyri mesiace, čo je v porovnaní s predchádzajúcou stovkou až o dva mesiace skôr.

Rovnako treba spomenúť, že funkcionalita Stories z augusta minulého roka na zdieľanie momentov, ktorá mala za úlohu poraziť konkurenčný Snapchat, svoj cieľ aj dosiahla. Len pred nedávnom sme sa dozvedeli, že počet jej používateľov presiahol počet používateľov aplikácie s populárnou žltou ikonkou. 

Instagram Stories v týchto dňoch vraj denne používa viac ako 200 miliónov ľudí, pričom rast čísla neustále naberá čoraz vyššiu rýchlosť. Funkcia má oproti Snapchatu náskok až o niekoľko desiatok miliónov používateľov a rozdiel sa neustále zväčšuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia