Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2017, 10:33
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nevernú priateľku našiel s cudzím chlapom v posteli, a tak si s nimi urobil selfie. Všetko zdokumentoval a teraz sa teší obrovskej popularite

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Niekedy netreba zareagovať agresívne.

Nevera je to najhoršie, čo sa ti môže vo vzťahu stať, ale rozdielni ľudia ju rozdielne zvládajú. Ak sa pozrieme na to, ako na svoju nevernú priateľku zareagoval 23-ročný Duston Holloway z Texasu, budeme musieť uznať, že si zachoval chladnú hlavu a v konečnom dôsledku svoju priateľku zahanbil ešte viac, ako keby ich oboch prebudil a začal vrieskať. Dustin priznal, že mal najskôr chuť nakopať chlapíkovi ležiacemu vedľa jeho priateľky v ich posteli zadok, ale napokon si to rozmyslel a začal si ich fotiť. Dokonca si s nimi urobil aj selfie a ako priznal, svoju priateľku sa snažil nežne zobudiť, lenže ona bola natoľko opitá, že nedokázala ani len zareagovať. Uťahoval si potom aj z toho, že sa chcel chlapíka spýtať, aké má rád raňajky a či si má ísť pospať do hosťovskej izby. Dustinova fenomenálna reakcia si už od ľudí na Facebooku vyslúžila obrovské uznanie, a tak teraz nie je až taký smutný, ako by mohol byť v inom prípade, pretože ešte nikdy nebol populárnejší.

Späť
Zdieľať
Diskusia