Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2017, 18:20
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Tesla zdvojnásobí počet nabíjacích staníc po celom svete. Rozvoj infraštruktúry je prioritou automobilky

TECH TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

S úspechom prichádza rast.

Po lámaní rekordov a náraste akcií progresívneho amerického výrobcu moderných elektromobilov prichádza na rad aj oznámenie skvelej správy, ktorá poteší každého súčasného či budúceho majiteľa Tesly. Vďaka blogu automobilky totiž vieme, že kujú ďalšie ambiciózne plány, ktoré sa tentokrát týkajú rozvoja súčasnej energetickej infraštruktúry na dopĺňanie šťavy do akumulátora.

Tesla zdvojnásobí počet nabíjacích staníc po celom svete. Rozvoj infraštruktúry je prioritou automobilky
Zdroj: www.tesla.com

"Ako sa Tesla pripravuje na naše prvé sériovo vyrábané vozidlo a pokračuje v rozširovaní našej flotily Modelu S a Modelu X, robíme z nabíjania ešte väčšiu prioritu. Je pre nás a našu misiu nesmierne dôležité, aby bolo nabíjanie pohodlné a dostupné pre všetkých majiteľov, súčasných aj budúcich. V roku 2017 zdvojnásobíme nabíjaciu sieť Tesly, rozšírime existujúce miesta, takže vodiči nebudú musieť čakať na nabíjanie, a tiež rozšírime nabíjacie lokality mimo veľké mestské centrá."

Z dostupných informácií ale vieme aj to, že Tesla začala rok s viac ako piatimi tisíckami nabíjačiek Supercharger, čo však už koncom tohto roka zdvojnásobí. A rovnaké plány má po celom svete aj s takzvanými Tesla Wall nabíjačkami, ktoré sú umiestnené v areáloch hotelov alebo reštaurácií pre ich návštevníkov s elektromobilmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia