Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2017, 17:40
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Hriešne modelky, úspešní raperi či odhalené poprsie Amber Rose nechýbali na pokračovaní horúcej Coachelly

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Najviac pozornosti tentokrát na seba strhla expriateľka Kanyeho Westa či Wiz Khalifu, ktorej prednosti skontrolovali aj chlapci z Migos.

Jeden z najlepších hudobných festivalov vôbec konajúci sa dva po sebe idúce víkendy, Coachella, každoročne priláka tisíce fanúšikov z rôznych kútov sveta, medzi ktorými sa to doslova hýbe známymi osobnosťami. Práve účasť rôznych umelcov, modeliek, hercov a podobne je zárukou variability obliekania pre obe pohlavia. Súmár outfitov z prvej časti sme vám priniesli už pred priblížne týždňom a v prípade, že sa vám ho nepodarilo zachytiť, môžete kliknúť tu. Dnes vám však s radosťou naservírujeme v poradí druhú dávku, ktorá vam bude môcť do veľkej miery poslúžiť aj ako inšpirácia pri výbere správnych kúskov na blížiace sa podujatia.  

Slnkom zaliata Kalifornia opäť raz dovolila návštevníkom Coachelly siahnuť po ľahších kúskoch, vďaka ktorým nám toho hlavne dámy v určitých prípadoch ukázali o trochu viac. Konkrétne máme na mysli Amber Rose predvádzajúcu sa s "noblesou" sebe vlastnou. Nie všetky slečny či dámy na záberoch nižšie však majú potrebu pútať pozornosť širokého okolia obdobným lacným štýlom, o čo sa môžete presvedčiť aj sami nižšie.

______________________________________________________________________________________________

Rovnako ako v prvom článku venovanom outfitom z Coachelly, aj dnes tu máme hneď na úvod krásne modelky. Tmavovlasá Taylor Hill zvolila drsne pôsobiaci crop top s potlačou Harley-Davidson a čarovná Romee Strijd naopak cukríkovo ružovú mikinu a lovecké slnečné okuliare s priehľadnými sklami. Áno, vieme že prvá trojica záberov pochádza ešte z prvého víkendu, ale bolo by doslova hriechom neukázať vám ich.

 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Čoskoro 22-ročná modelka z Holandska nás však očarila aj v celočiernom outfite, ktorý rozhodne nepôsobil nudne, skôr naopak. Príjemný komparz v podaní kamarátky menom Carlijn van Leeuwen taktiež nemôžeme hodnotiť inak ako pozitívne.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Jedna z najatraktívnejších žien súčasnosti Emily Ratajkowski nás takmer neustále dostáva do kolien. Nikdy by sme nepovedali, že obyčajné denim nohavice Levi´s dokážu priniesť toľko nefalšovanej mužskej radosti.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Letný festivalový outfit ako vínko s príjemným hip-hopovým nádychom 90-tych rokov nám predstavila príťažlivá kanadská rodáčka Shay Mitchell. Jediné, čo by sme možno vymenili je obuv, ale to je len detail.

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Na druhom víkende Coachelly nechýbali ani Champagne Papi v tope od Stone Island či obľúbený Travis Scott s diamantovými šperkami. Bonusom pre všetkých účastnikov bolo aj ich spoločné vystúpenie. 

 

A post shared by flame (@travisscott) on

 

A post shared by flame (@travisscott) on

Kehlani všetkým prítomným vyrážala dych v bielom outfite, ktorý by možno neodmietla ani Rihanna.

 

A post shared by Kehlani (@kehlani) on

 

A post shared by Kehlani (@kehlani) on

Slnečné počasie a nespočetné množstvo kvalitnej hudby si spoločne užívali aj stále zamilovaní Mac Miller a Ariana Grande. Ako by povedal Otis: "White tee je nutnosť".

 

A post shared by Mac Miller (@larryfisherman) on

Nekorunovaný kráľ Atlanty Gucci Mane bol počas vystúpenia už tradične ovešaný množstvom cenných šperkov a na sebe mal tričko Neill Barrett, ktoré mohol pokojne vynechať.

 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety) on

Lady Gaga nás všetkých tentokrát prekvapila na jej pomery mimoriadne decentným vzhľadom aj vizážou, vďaka čomu vyzerala až neuveriteľne dobre. Že by rodáčka z New Yorku konečne pochopila starú známu pravdu, že menej je viac?

 

A post shared by Greg. (@gregnoire) on

Multitalentovaný čávo menom Jared Leto v ľahkej košeli svojho obľúbeného módneho domu Gucci sa pokúšal byť nenapádny, ale ťažko povedať, či sa mu to nakoniec aj podarilo.

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

DJ Khaled pozná takmer všetky kľúče k úspechu, okrem iných napríklad aj ten, ako sa cítiť na festivale čo najpohodlnejšie. Tepláková súprava od Champion a tenisky Nike sú jasnou voľbou.

 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled) on

Rihanna okrem známeho Gucci outfitu zahviezdila aj v čisto denimovom overale a čizmách nad kolená. Barbadoská princezná nás vždy dostáva do úzkych a daný vzhľad nie je výnimkou.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Vychádzajúca hviezda spod krídel labelu XO Nav vystupoval v teniskách Air Jordan a veľmi príjemnej MA-1 bunde od Supreme. Spoločných čŕt, čo sa týka módneho vkusu, so slávnejším kolegom The Weekndom by sme našli zrejme neúrekom, ale nevadí.

 

A post shared by Nav (@nav) on

Druhý víkend bez najmenších pochýb ovládol Kendrick Lamar, ktorý len predminulý týždeň vydal ďalší sólový album s názvom DAMN. a opäť raz dokázal, prečo dlhodobo patrí medzi hip-hopovú elitu.  Kung Fu Kenny to jednoducho valcuje.

 

A post shared by Coachella (@coachella) on

 

A post shared by Lance Skundrich (@shuttrskunk) on

 Hans Zimmer je klasik. Mimochodom, skvelý rozhovor s uvedeným géniom filmovej hudby si môžete prečítať skrz daný link tu.

 

A post shared by Coachella (@coachella) on

Pomalým tempom sa blížime až k samotnému záveru dnešného článku, v ktorom samozrejme nesmie chýbať ani Future. Raper vydávajúci svoje projekty neuveriteľnou kadenciou sa tentokrát rozhodol pre rebelský a  možno až punkový vzhľad, pričom mu ale nemáme vôbec čo vytknúť.

 

A post shared by Future Hendrix (@future) on

Wiz Khalifa len nedávno oslavoval svoj obľúbený deň v roku (20.4. alebo ak chcete, tak 4.20.) a počas Coachelly si užíval závan prímorského vzduchu len vo veľmi ľahkej vzorovanej košieľke, pričom opäť ju mal rozopnutú ako správny alfa samec. Veľmi správne. 

 

A post shared by Wiz Khalifa (@wizkhalifa) on

To najlepšie, respektíve najkontroverznejšie, nakoniec? Pravdepodobne áno, keďže z Amber Rose nevedelo spustiť oči ani aktuálne veľmi populárne trio Migos. Pri pohľade na  záber nižšie veľmi rýchlo pochopíte, z akého dôvodu.

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Späť
Zdieľať
Diskusia