Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2017, 7:40
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rowan Atkinson natočí ďalší film s Mr. Beanom ako zábavným starcom. Scenár napíše autor Lásky nebeskej či Denníku Bridget Jonesovej

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

62-ročný komik sa odmieta vzdať svojej postavy.

A aj keď koncept Mr. Beana oveľa lepšie funguje formou párminutových skečov (tak dobre, majú skoro polhodinu, ale stále ide o skeče namiesto skutočného deja), takémuto oznámeniu sa azda nikto nebráni. Len pred pár minútami totiž na internet zablúdila správa o tom, že Rowan Atkinson plánuje ďalší film o svojej najúspešnejšej a najlepšej postave. Mr. Bean sa vráti na strieborné plátna vo filme s poradovým číslom 3 (1997, 2007). Momentálne nevieme, o čom by mal byť dej, no Rowan prehlásil, že scenárista snímok, ako Love, Actually (Láska nebeská), About Time (Lásky čas) či Denník Bridget Jonesovej má skvelý nápad, ako naložiť s Mr. Beanom v jeho pokročilom veku. Atkinson zároveň priznáva, že sa nemieni rozlúčiť so žiadnou svojou postavou, pokiaľ si bude myslieť, že ešte divákom môže niečo dať. 

Anketa:
Tešíte sa na 3. film s Mr. Beanom?
Áno
Nie
Áno
92 %
Nie
8 %
Späť
Zdieľať
Diskusia