Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2017, 15:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tchagun sa pripomína hneď dvojicou nových videoklipov k skladbám z albumu Dej přednost jízdě

HUDBA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Rider A51 po dlhšej dobe predstavuje nie jeden, ale hneď dva nové vizuály k skladbám, na ktorých dokazuje svoje kvality.

Medzi najlepšie české rapové skladby z roku 2016 sme v celkovom hodnotení museli bez pochýb zaradiť aspoň jednu vec od Tchaguna, ktorý je jednym z najviac nedocenených raperov v našej krajine vôbec. Tento interpret pôsobiaci po boku Smacka pod značkou A51 v skutočnosti dokáže ponúknuť naozaj veľa a túto skutočnosť potvrdil aj na albume Dej přednost jízdě. Síce po dlhšej dobe, no predsa sme sa konečne dočkali aktivity z jeho dielne, a to v podobe vydania hneď dvoch videoklipom k skladbám Jedna za druhou a Vražda. Oba tituly snáď jasne vypovedajú o samotnej téme a pevne verím, že ich už máte poriadne napočúvané. Atmosféru vhodne dopĺňa aj samotná vizuálna stránka z dielne Jáchyma Suchánka, a tak snáď ani nemáme čo vytknúť. Ešte predtým, ako sa dostaneme k samotnému výsledku pripomeniem, že v dohľadnej dobe by sme sa mali dočkať aj Thagunovho EP-čka NE MOC NICE.

Späť
Zdieľať
Diskusia