Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2017, 17:11
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Na svete je revolučný robot, ktorý sa postará o tvoje orálne uspokojenie. Umelú inteligenciu by si hľadal ťažko, ale efektivita je očividná

ZAUJÍMAVOSTI ROBOTIKA
Uložiť Uložené

Orálny sex bude o čosi jednoduchší.

V oblasti sexuálnych pomôcok zrejme výraznejšie dominujú ženy. Muži síce majú niekoľko možností, ako si spestriť svoj samostatný sexuálny život, ale tie ani zďaleka nedosahujú hranice, vďaka ktorým sa dokážu uspokojiť ženy. Spoločnosť Arlan Robotics sa preto aj vďaka crowdfundingovej kampani na portáli IndieGogo rozhodla vytvoriť menšiu revolúciu a skonštruovať robota, ktorý bude vedieť dokonale nahradiť skutočnú ženu pri orálnom sexe. Celý nápad je pritom celkom jednoduchý a robot nepatrí medzi najmodernejšie zariadenia plné rôznych inteligentných vymožeností.

Arlan Robotics sa skôr zamerali na funkcionalitu, a tak dostaneš robotickú sústavu, ktorá zvláda potrebný pohyb nadol a nahor a dokonca si ju môžeš aj sám upraviť, takže ak máš momentálne chuť na brunetku alebo blondínku, v priebehu niekoľkých sekúnd môžeš na robotovi vymeniť nielen hlavu, ale aj samotné oblečenie. Hračka vie byť dostatočne diskrétna, ak ju schováš pod perinu, a potom si môžeš bezstarostne užívať to, čo bude nasledovať. V súčasnosti máš šancu kúpiť si stroj s názvom Service Droid 1.0 za 195 libier, čiže niečo cez 200 eur, pričom ti ho doručia už v septembri tohto roku, a ak máš naozaj veľký záujem, potom dlho neváhaj, pretože cena bude postupne len a len stúpať.

Späť
Zdieľať
Diskusia