Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2017, 17:52
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Svetové módne blogerky určujú trendy bez toho, aby si to samy uvedomili. Rýchla módna inšpirácia z Instagramu

MÓDA
Uložiť Uložené

Pozri sa s nami na vychytávky, ktorými ťa chcú inšpirovať módne blogerky zo sveta.

Posledný mesiac sme ti predniesli obrovské množstvo inšpirácií. O tom ako vyzerať perfektne v priateľovom oblečení, v moderných ženských kúskoch, ale ukázali sme ti aj náš prvý výber konkrétnych produktov. A podobne ako to bolo s posledným nepravidelným seriálom, týmto ti predstavujeme nový, v ktorom nazrieme na nezávislú inšpiráciu módnych blogeriek z Instagramu. Pôjde predovšetkým o unikátne kombinácie, ktoré sa nám nepodarilo dostatočne selektovať do samostatného článku o trendoch alebo jednotlivých kúskoch.

Obrovské šaty

Šaty s topánkami sú jedinými kúskami, ktoré dokážu poskladať kompletný outfit. Pokiaľ to počasie nevyžaduje, netreba žiadne ďalšie bundičky alebo kabáty. Výber šiat sa pravdepodobne javí ako nekonečná úloha, avšak keď už si vyberieš výrazné vzorované šaty, nič tým nepokazíš.

Vzory nikdy nevyjdú z módy

Rovnako ani pásiky. To však neznamená, že nemôžu byť pestrofarebné

Ani krajky nemusia byť iba biele alebo čierne

Tepláky

Kto povedal že by si nemohla vyraziť do mesta v teplákoch? Elegantné tepláky sú pravdepodobne samozrejmosťou v kódexe slušného oblečenia, avšak i správne zvolené športové ponúkajú nekonečne veľa možností. A určite v konečnom outfite pôsobia krajšie ako neoriginálne legíny.

Športovo vyzerajúce tepláky s pukmi

Farebné kombinácie

Farebná paleta oblečenia nikdy nebude limitovaná. Neexistuje žiadne hlúpe pravidlo, z koľkých farieb by mal byť tvoj outfit zostavený, základom je iba zvoliť farebné kombinácie v spoločnej súhre a v súlade samých so sebou. Odtiene purpurovej, cyklámenovej a ružovej napríklad ponúkajú skvelé možnosti, rovnako ako kombinácie zelenej a modrej.

Odtiene fialovej skvelo pasujú ku červenej

Biela hrá so všetkými farbami rovnako

Outfit ako z rozprávky

Členková obuv

Topánky na podpätku, ktoré siahajú až po členky, sme ti odporúčali už v našom výbere najhorúcejších kúskov v obuvi a rozhodne nás neprestávajú baviť. Sú dokonalé ako ku úzkym džínsom, tak i ku širokým vzorovaným nohaviciam či dokonca ku šatám.

Jednofarebné sú ako stvorené ku nohaviciam so vzorom

Elegantné zamatové nohavice sú viac ako cool

Dokonalé sú i ku akýmkoľvek šatám

Absolútnou vychytávkou sú tie so vzorom hadej kože

Jednoduché kombinácie

Aj tie najjednoduchšie kombinácie oblečenie môžu zažiariť s použitím menej zaužívaných farieb a netypických kúskov. Vymeň biele tričko napríklad za červené alebo priliehavý top za voľnejší a skús tiež vrchné oblečenie zapraviť do nohavíc s krásnym opaskom.

Tričko, modré džínsy a kožená bunda sú absolútnou klasikou, ktorá neomrzí

Voľnejšia blúzka môže byť najvýraznejším prvkom tvojho outfitu

Poltopánky ku šatám? Prečo nie?

Zaujímavosti

Špeciality bývajú dosť extravagantnými a nemusia sa zapáčiť každému. V podstate ide väčšinou o kúsky, ktoré bežný outfit niečím rozbijú a svojim kontrastom z neho spravia niečo úplné iné, ako by to vyzeralo bez nich. Zvyčajne stačí iba akýsi doplnok alebo výrazný módny výstrelok.

Motokrosové oblečenie tento rok boduje

Kontrastným farebným doplnkom tvoj outfit naberá celkom iný rozmer

Myslíme si že článok ponúka dostatočné množstvo inšpirácie ku vyskúšaniu nových vecí a zaujímavých kombinácií, pretože móda je viac ako len o zaužívaných konvenciách. Typické ženské kúsky ako topánky na podpätku alebo šaty či sukne sa nemusia na pohľad "stratiť" v nevýraznom outfite. Rozbi občas kontrastom ten svoj a pokojne nám v komentári zanechaj svoj názor.

Späť
Zdieľať
Diskusia