Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2017, 3:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson ako Hobbs a Jason Statham ako Deckard si vďaka skvelej chémii a úžasným momentom z Rýchlo a zbesilo 8 vyslúžili vlastný film

FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW RÝCHLO A ZBESILO
Uložiť Uložené

Spin-off s Deckardom a Hobssom je oficiálne na ceste!

Dlho sa o tom hovorilo, nakoniec, The Rock mal dostať vlastný spin-off už po šestke, no až s príchodom Jasona Stathama a jeho Deckarda sa veci pohli správnym smerom. Chémia medzi týmito dvomi hercami a vlastne aj postavami je bezkonkurenčná a zabáva sa na nich celé kino. Darmo, obaja majú veľký talent pre komediálne výstupy a roly, čo v najnovšom diele Rýchlo a zbesilo len potvrdili. Celý internet si následne začal pýtať ich vlastný spin-off, no a ako sa zdá, Universal ho nejakú dobu už plánuje. 

A práve toto plánovanie malo byť dôvodom, prečo sa Vin Diesel a Dwayne Johnson niekedy minulý rok pochytili. Možno ste to aj zachytili. Mnohí sa domnievali, že je to len súčasť marketingovej kampane snímky, a zatiaľ čo to môže byť stále pravda, je tu aj iná premenná. Ešte tento mesiac totiž na povrch internetu dorazila správa o tom, že Fate of the Furious malo potitulkovú scénu, ktorá mala odštartovať spin-off Hobbsa so Shawom šikovnejším/lepším. Producenti sa o túto informáciu ale akosi zabudli podeliť s výkonným producentom Vinom Dieselom, a to ho nesmierne nasrdilo. Scénu dal okamžite zmazať, čo sa logicky nepáčilo The Rockovi. A problém bol na svete.

Dwayne Johnson ako Hobbs a Jason Statham ako Deckard si vďaka skvelej chémii a úžasným momentom z Rýchlo a zbesilo 8 vyslúžili vlastný film
Zdroj: Universal

Zdá sa však, že si to chlapci vyrozprávali a všetko je zase v poriadku. Aspoň na oko. Universal by si v žiadnom prípade nenechalo skákať po hlave kvôli Vinovi Dieselovi, a tak sa okrem dvoch ďalších častí, ktoré majú sériu ukončiť, dočkáme aj spin-offu, ktorý rozhodne nemusí byť prvý a posledný. 

Odporúčané
KVÍZ: Bola v Rýchlo a zbesilo Transformers motorka či lietanie na autách? Uhádneš, ktoré šialené scény boli vo filmoch? KVÍZ: Bola v Rýchlo a zbesilo Transformers motorka či lietanie na autách? Uhádneš, ktoré šialené scény boli vo filmoch? 17. mája 2023, 12:00

Okrem Hobbsa a Shawa by sme v snímke mohli vidieť aj Charlize Theron a jej hackerku Cipher, to sú však len čisté špekulácie. Ťažko povedať, ako na tom Diesel a Johnson sú, nakoniec, v novom filme spolu nemajú poriadne ani scénku a na pľaci to tiež údajne nebolo najružovejšie. Možno je toto cesta, ako ich udržať od seba tak, aby tým nijako neutrpela hlavná séria. Či to však znamená, že Shaw a Hobbs v hlavnej sérii skončili, si netrúfa hádať nikto. Najpravdepodobnejšie však je, že Universal jednoducho skúsi zarobiť miliardu aj z tejto dvojice a dej ságy bude pokračovať aj naďalej za ich prítomnosti. 

Dwayne Johnson ako Hobbs a Jason Statham ako Deckard si vďaka skvelej chémii a úžasným momentom z Rýchlo a zbesilo 8 vyslúžili vlastný film
Zdroj: Universal


PS: Ak aj vás štve, že Deckarda prijali do rodiny bez toho, aby si pokecali o tom, že zabil Hana a jeho brat vlastne aj jeho ženu, scenárista Chris Morgan má isté vysvetlenie. Nakoniec, scenáre pre sériu píše už od čias Tokyo Driftu, a tak má všetko pod palcom. V budúcich filmoch sa máme dozvedieť o Deckardovi viac, hlavne čo sa jeho minulosti týka (niečo nám bolo teasované už v spoločnej scéne s Hobbsom). Ako jeho minulosť či dôvody na zabitie Hana súvisia s tým, že Dom a spol. na to úplne zabudli, to sme sa už nedozvedeli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia