Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2017, 23:17
Čas čítania 0:00
damnthat

Rozhodcovia opäť pomohli španielskemu klubu. Real Madrid postupuje do semifinále po absurdných rozhodnutiach

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kedy sa konečne zavedie tá videotechnológia?

Najskôr rozhodcovia pomohli Barcelone, aby prešla cez PSG, teraz sa vďaka pomoci arbitrov dostáva cez svojho súpera aj ďalší španielsky klub, tentoraz ten z Madridu. Štvrťfinálové zápasy medzi Realom Madrid a Bayernom Mníchov mali zaručiť zaujímavý futbal a ten nám aj doručili. 

Prvý zápas vyhral biely balet na pôde súpera 1:2 a dnes sme tak mohli čakať poriadny súboj o postup medzi najlepšiu štvoricu. Prvý polčas síce góly ešte nepriniesol, no hneď po zmene strán sa presadil z pokutového kopu Lewandowski, ktorého fauloval Casemiro. Ten mal v danom momente na konte už žltú kartu a hoci zapríčinil pokutový kop, rozhodca ho nevylúčil. Casemiro, ktorý už nemal byť na ihrisku, následne našiel presným centrom Ronalda, ktorý elegantne a nekompromisne zakončil hlavou a skóre zápasu bolo vyrovnané. Zatiaľ čo na štadióne sa oslavovalo, prišla studená sprcha. Po nešťastných odrazoch si Sergio Ramos strelil vlastný gól zrazu mali oba tímy rovnakú šancu na postup. Prišlo však ďalšie zlyhanie rozhodcu, ktorý nepochopiteľne vylúčil po čistom zákroku Vidala a Bayern hral v oslabení. 

Odporúčané
EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) 19. marca 2024, 11:30

Zápas pokračoval v predĺžení a tretia obrovská chyba rozhodcu bola na svete. V hlavnej úlohe sa teraz predstavil postranný, ktorý neodmával jasný offside Ronalda a Real Madrid mal postup na dosah. Bayern po tomto rozhodnutí úplne skolaboval, Ronaldo dokonal hattrick a súpera úplne dorazil Asensio. 

Lewandowski otvára skóre zápasu

Ronaldo a jeho nekompromisná hlavička 

Nešťastný vlastný gól Ramosa

Nepochopiteľné vylúčenie Vidala

Ďalší tvrdý zákrok Casemira, ktorý ale nekončí druhou žltou kartou

Real Madrid skóruje v predĺžení z jasného offsidu

Ronaldov hattrick dokonaný

Asensio uzatvára skóre zápasu

Tweetoval Pique aj po zápase proti PSG? Nemyslím si


Späť
Zdieľať
Diskusia