Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2017, 13:56
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Na obľúbenom festivale Coachella zahviezdili aj menej známe krásky, ktoré ohúria nielen svojimi outfitmi

REFRESHER COACHELLA OUTFITY
Uložiť Uložené

Našu pozornosť upútali aj neznáme dievčatá.

Zatiaľ čo väčšina ľudí si užívala veľkonočné sviatky, v Kalifornii sa počas uplynulého víkendu konal jeden z najobľúbenejších festivalov, Coachella. Festival sa momentálne na internete spomína dosť často a ešte sa aj bude, keďže pokračuje budúci víkend. My sme si tamojšiu atmosféru priblížili prostredníctvom rozsiahlejšieho článku s outfitmi celebrít. Ak ste ho náhodou prehliadli, napraviť to môžete tu.

Po záberoch známych osobností nadišiel čas, aby sme sa pozreli aj na menej známe krásky, ktoré nás ohúrili svojím vzhľadom a veríme, že zaujmú i vás. V Palm Springs bolo poriadne horúco, a tak návštevníci festivalu neváhali vytiahnuť sexi kúsky oblečenia. Podobne ako u celebrít, aj u ostatných návštevníkov prevládali čipky, obľúbené brallete podprsenky, chokre, strapce, kvetinové vzory, koža či denimové kúsky. Na Coachelle aj tento rok hviezdili najmä modelky z Victoria's Secret, my však tentokrát upriamime pozornosť aj na neznáme krásky či blogerky, ktoré nás zaujali na Instagrame. Tie za spomínanými modelkami rozhodne nezaostávali, a tak o podarené outfity nebola núdza. Dosť už bolo slov, pozrite si zábery, ktoré hovoria za všetko.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kaitlyn (@kgon98),

 

Príspevok, ktorý zdieľa @ludidelfino,

Domov
Zdieľať
Diskusia