Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Delik a Grimaso posielajú druhú ukážku s názvom FREAK zo spoločného EP Dvojitý zásah, ktorá tentokrát nesie aj sprievodný vizuál

HUDBA
Uložiť Uložené

Raper z Mojej reči a producent z H16 spojili sily a výsledkom je projekt so šiestimi skladbami, ktorý uzrie svetlo sveta už o pár dní.

Už pred niečo viac ako týždňom sme priniesli informáciu o tom, že sa Grimaso z H16 spoločne s handlovským dobrým chlapcom Delikom chystajú vypustiť spoločný projekt, na ktorom pracovali od začiatku roka. Ide o EP s názvom Dvojitý zásah, ktoré sa k fanúšikom dostane už o pár dní a chalani už zároveň spoločne s tracklistom a coverom zverejnili aj prvú ukážku. Dnes sme sa dočkali aj ďalšej a opäť ide o Deezyho sólo vec bez hostí, ktorých je však na albume aj napriek tomu dosť, takže sa ešte určite je na čo tešiť. Novinka dostáva názov FREAK a sprevádza ju aj tradičný reprezent vizuál, tentokrát z dielne Mareka Bihúňa a Martina Pigu. Počúvaj novú skladbu a nezabudni predobjednávať album, ktorý nájdeš tradične na rukahore.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia