Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2017, 12:22
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Bazén s priehľadným dnom vo výške cez 150 metrov nad zemou je hlavnou dominantou luxusného apartmánového domu

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Luxus, aký si môžu dopriať len vyvolení.

Spojené štáty americké sú krajinou takmer neobmedzených možností a v prípade, že disponujete dostatočne tučným bankovým kontom, môžete si vychutnávať aj obdobné dizajnové skvosty. Veľké developerske spoločnosti už dávno vedia, po čom túžia naozaj bohatí ľudia, a tak neváhajú a púšťajú sa do stavieb nových megalomanských projektov čoraz častejšie

Jedným z takých je určite aj Market Square Tower v texaskom Houstone, ktorý ponúka svojim klientom nesporný luxus, aký by sme si aspoň z času na čas radi užívali všetci. Pomyselnou zlatou čerešničkou na uvedenom komplexe je bez čo i len najmenších pochýb bazén situovaný v skoro samom vrchole stavby. Na tom by samozrejme v súčasnosti už nebolo skoro nič neobvyklé, keby jedna z jeho častí nebola vystúpená mimo objekt.

Čítate správne, "atrakcia", ktorá by mala prilákať ďalších kupujúcich, má plne priehľadné dno a obyvatelia MST si tak môžu vychutnávať okolité krásy z vtáčej perspektívy pod vodou. Lacná záležitosť to však s určitosťou nebude, a tak si radšej vychutnajte aspoň snímky nižšie. 

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré taktiež stoja za pozornosť širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie, ďakujeme za spoluprácu a spoluprácu! 

Späť
Zdieľať
Diskusia