Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2017, 16:02
Čas čítania 0:00
Barbora Bakošová

Najkyslejšie alebo s príchuťou mŕtvej ryby. Ochutnali sme cukríky a americké sladkosti od výmyslu sveta

GASTRO
Uložiť Uložené

V bratislavskej Candymanii si na svoje príde každý milovník sladkého.

Miluješ sladké, no bežné príchute dostupné v slovenských obchodoch ťa už jednoducho omrzeli? Máme pre teba skvelú správu! Na Bajkalskej ulici v Bratislave v obytnom komplexe Tri veže sa nachádza obchod s príznačným názvom Candymania, v ktorom nájdeš stovky amerických sladkostí, nápojov ale i ďalších chutných produktov, ktoré si ešte nikdy v živote nevidel.

Naša moderátorka Barborka sa rozhodla tento pestrofarebný obchod plný dobrôt navštíviť, aby niektoré zo sladkostí a nápojov ochutnala. Do svojho testu zahrnula aj netradičné cukríky s názvom Toxický odpad či fazuľky každej chuti známe z filmu Harry Potter, kde sa nevyhla napríklad príchuti mŕtvej ryby. 

V Candymanii si môžeš okrem iného vybrať niečo osviežujúce aj z veľkej ponuky nápojov a ďalších doplnkových produktov, akými sú napríklad omáčky na grilovanie. Čo je aktuálne v ponuke, si môžeš prezrieť na stránke Candymania.sk, nedávno bol dokonca spustený online predaj. Candymaniu nájdeš aj na Facebooku a Instagrame

Dosť bolo ale rečí, prejdime k samotnému videu.

Späť
Zdieľať
Diskusia