Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2017, 13:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Pravdepodobne najrýchlejšie strelený gól v histórii! V juniorskom futbale sa udial zázrak, lopta do bránky vpálila po dvoch sekundách

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Škótski juniori predviedli divadlo svetovej úrovne.

Vieš, že je tvoj tím odhodlaný získať víťazstvo, keď dá gól už v druhej sekunde. Asi takto by sa dalo popísať futbalové stretnutie medzi škótskymi klubmi Clydebank FC a Maryhill FC. Práve jeden z futbalistov Maryhillu, Gavin Stokes predviedol famóznu strelu hneď po začatí zápasu, tá do bránky doletela v prvých stotinách druhej sekundy, čo je rozhodne číslo, ktoré si zaslúži veľkú pozornosť. Už je jasné, že ide o najrýchlejší gól v britskom futbale, nič však nie je rozhodnuté, čo sa týka svetovej úrovne.


Doteraz najrýchlejší gól padol takmer presne v druhej sekunde zápasu v Saudskej Arábii od Nawafa Al-Abeda, kvôli nepresnosti kamier však nie je možné usúdiť, či ho tento britský gól prekonáva. S istotou vieme povedať len to, že v čase 2,1 sekundy už gól padol, najpresnejší odhad je 2,03, v takom prípade však najrýchlejší gól sveta padol práve na škótskom trávniku. Oba góly sú teraz vďaka tejto udalosti na druhej priečke. MImochodom, Maryhill nakoniec rozhodne vyhral s finálnym skóre 3:0.

Späť
Zdieľať
Diskusia