Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2017, 21:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

P.A.T. predstavuje dlho očakávaný videoklip Nepriestrelní, v ktorom mu chrbát kryje aj sám Rytmus

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Pouličný autor tónov chystá v aktuálnom roku aj debutové sólo a toto by mohla byť prvá ochutnávka.

Rok 2016 bol zásadným pre viacerých slovenských interpretov a skupiny, no bez pochýb najviac práve pre Pouličného autora tónov, ktorému počas letného festivalu Hip Hop Žije vošiel do cesty piešťanský Krstný otec. Dal mu možnosť odprezentovať svoje skladby v najlepšom hracom čase - teda samozrejme v čase, kedy hráva Kontrafakt. Následne si ešte P.A.T. zahral v rámci viacerých vystúpení Rytmusa a do konca roka sme sa dočkali viacerých vydarených skladieb, vzniku Pozor Records, pod ktorým aktuálne tretina M.P.P. pôsobí a tiež informácie o tom, že môžeme očakávať album.

Dnes Pouličný autor tónov predstavuje svoju čerstvú novinku Nepriestrelní, ktorá hneď prichádza aj so street videoklipom, kde pochopiteľne nemohol chýbať ani pán Páťa. Atmosférickú hudobnú produkciu si na mieru ušil autor sám, čo je v konečnom dôsledku aj počuť. Vizuál už tradične doručili REAL&RARE a vy si teraz môžete vychutnať výsledok. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia