Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2017, 18:17
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Floyda Mayweathera už zjavne najrýchlejšie auto planéty prestalo baviť, predáva ho za 4 milióny $

TECH BUGATTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Už čoskoro však v jeho garáži pribudne nový Chiron.

Nie sú tomu ešte ani dva roky čo si americký boxer Floyd Mayweather rozšíril svojú "skromnú" zbierku automobilových skvostov o ďalší, v tom čase už štvrtý Veyron, v týchto dňoch je už ale tento kúsok na predaj. Svojho času najlepšie platený športovec planéty si najsilnejší, 1200-koňový Veyron, ktorý je doteraz zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov ako najrýchlejšie sériovo vyrábané vozidlo bez strechy na svete, vtedy kúpil za 3,5-milióna $. Na eBay však za Veyron Grand Sport Vitesse v tejto chvíli pýta takmer 4 milióny $. Čudovať sa tomu v zásade ani nemôžeme, veď ide o mimoriadne exkluzívny automobil, ktorý sa navyše môže pýšiť faktom, že ho vlastnil jeden z najznámejších športovcov sveta. To, v akom je čierne Bugatti s typicky oranžovým interiérom stave je otázne, rovnako tak nevieme, koľko kilometrov s ním Floyd absolvoval. V každom prípade, núdza o mimoriadne vzácne a drahé kúsky v jeho jednotlivých rezidenciách naďalej nebude, ostatne ako sme vás informovali, americký boxér je jedným z prvých na svete, ktorí si objednali novučičký, 1500-koňový Chiron. Možno i preto si týmto predajom robí miesto v garáži.

Go shop now www.themoneyteam.com

Príspevok, ktorý zdieľa Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Odporúčané
Bugatti ukázalo jeden zo svojich najunikátnejších výtvorov. Špeciálny kúsok odkazuje ručnými maľbami na slávnu minulosť Bugatti ukázalo jeden zo svojich najunikátnejších výtvorov. Špeciálny kúsok odkazuje ručnými maľbami na slávnu minulosť 18. augusta 2023, 13:30

$6,500,000 for these 2 toys. #BUGATTI Film credit: @iam_jcraw www.themoneyteam.com

Príspevok, ktorý zdieľa Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Domov
Zdieľať
Diskusia