Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2017, 14:34
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Inšpirácia z pánskeho šatníka. Ako vyzerať v priateľovom oblečení žensky a pôvabne?

MÓDA
Uložiť Uložené

Obleč si niečo z priateľovho šatníka a uvidíš, ako sa mu to zapáči.

Dámy si do svojich šatníkov veľmi radi prepožičajú čosi z toho priateľovho a hrdo sa tým pýšia. Oblečenie pánskeho strihu, zväčša tiež výrazne odlišnej veľkosti, dodáva ženám na dievčenskosti a v očiach muža vyvoláva hravosť jeho partnerky a vypestovaný záujem o neho samotného. Priateľka v mužovom tričku, ktoré ešte cítiť jeho obľúbeným parfumom je jednoducho neodolateľná, sama si to uvedomuje a veľmi rada to zneužíva. V nasledujúcich odstavcoch si rozoberieme základné kúsky, ktorých pôvod pramení práve v pánskej móde

Biela košeľa

Máločo je také sexy ako milujúca partnerka v mužovej bielej košeli, ktorá je jej hneď o niekoľko čísiel väčšia. Nesmrteľný základ pánskeho šatníka si našiel svoju cestu aj ku nežnejšiemu pohlaviu a nič lepšie sa snáď ani stať nemohlo. Veľkosť ani pánsky strih neuberá na ženskom pôvabe a dokonca v nej dámy vyzerajú krehké a roztomilé. Dúfame teda, že už asi tušíš čo si najbližšie od svojho partnera požičiaš.

Zapravené do nohavíc sú jednoducho úžasné.

 

A post shared by Petra (@pepamack) on

Výrazne ovesized košeľa ti ponúka nekonečne veľa hravých možností.

 

A post shared by JESSICA ALIZZI (@jessalizzi) on

Nasledujúci look by sa dal doplniť akýmikoľvek teniskami Vans Old Skool.

 

A post shared by Andy Csinger (@andicsinger) on

Opasky s veľkými prackami

Zapravené tričká a topy v nohaviciach sú tento rok číslom jedna. A aby to nevyzeralo iba tak ledabolo, je nevyhnutný správne zvolený opasok. Poslednou vychytávkou sú predĺžené opasky, preto by ti určite nemalo prekážať vybrať si jeden z partnerových a doprevádzať ho s ním v spoločnosti. Dámske jemné opasky samozrejme klasikou, avšak momentálne zaboduješ skôr výraznejšími kúskami, napríklad od Gucci, ktoré sú popri ich ostatných počinoch naozaj veľmi obľúbené.

 

Vychytené GG opasky od Gucci.

 

A post shared by Lorna (@lornaluxe) on

 

A post shared by Lorna (@lornaluxe) on

Veľmi zaujímavé a pútavé sú westernové opasky s dvoma prackami.

 

A post shared by LYDIA MARCEAU (@lydiamarceau) on

Motorkárska kožená bunda

Je naozaj obrovská škoda, že sa v našich uliciach dennodenne objavujú až prikrátke motorkárske bundy so zlým strihom z falošnej kože. Na jednej strane chápeme, pretože kožená bunda stojí podstatne viac ako jej napodobenina, na strane druhej je však pravá koža prakticky investíciou, keďže ti vydržína celý život a nikdy nevyjde z módy. Podobné bundy sú naozaj kratšie, siahajú približne po pás, avšak práve preto by si mala zvoliť buď takisto kratší top, alebo ho zapraviť do nohavíc a ukázať tiež vyššie spomenutý opasok.

Motorkárska bunda a bledomodré rifle sú absolútna klasika pánskej módy a kombinácia takisto funguje interpretovaná pre ženské pohlavie.

 

A post shared by Andy Csinger (@andicsinger) on

Rozkošný krajkový top zaujímavo narúša drsnosť koženej bundy, look doplníš topánkami na vysokom opätku, alebo naopak rozbiješ kontrastnými nízkymi Dr. Martens.

 

A post shared by Petra (@pepamack) on

Väčšia partnerova bunda môže kontrastne zvýrazniť ostatné aspekty tvojho outfitu.

 

A post shared by Kaitlyn Ham (@kaity_modern) on

Vítané sú samozrejmé i farebné varianty.

 

A post shared by A m é l i e (@ameliecheval31) on

Boyfriend džínsy

Na toto si pravdepodobne čakala. Jedným z najobľúbenejších predmetov v dámskom šatníku sú takzvané boyfriend džínsy, ktoré sú dokonca ešte pomenované v štýle tohoto článku. Ich filozofia tkvie v akomsi unisex trende, a teda majú vyslovene pripomínať pánske strihy riflí a zároveň pasovať na užšie ženské nohy. Myslím že ich viac netreba predstavovať, nepochybne ich má väčšina našich čitateliek vo svojej pravidelnej rotácií.

 

A post shared by Andy Csinger (@andicsinger) on

Takýto krásny denim kúpiš na asos.com.

Inšpirácia z pánskeho šatníka. Ako vyzerať v priateľovom oblečení žensky a pôvabne?
Zdroj: asos.com

Dvojitý denim je takisto veľmi in.

 

A post shared by ASHLEY SYNE (@ashleysyne) on

Voľné tričká

Na záver to najjednoduchšie a zároveň najefektnejšie. Muži milujú, keď si požičiaš ich tričko a ty pravdepodobne miluješ partnerovu vôňu. Neexistuje teda žiadny dôvod, prečo by si si pri ďalšej návšteve svojho drahého nemala uchmatnúť jedno z jeho obľúbených. Pánske strihy vám jednoducho seknú a dávajú zabrať mužskej predstavivosti na plné obrátky. Tu vlastne neexistujú pravidlá ich správneho nosenia, avšak najideálnejšou voľbou je opäť zapraviť ich do nohavíc, keďže pre ich veľkosť by ti mohlo byť až po kolená, alebo uviazať si ho na brušku ako na poslednom obrázku.

 

A post shared by Petra (@pepamack) on

 

A post shared by JESSICA ALIZZI (@jessalizzi) on

Väčšie pánske tričko pôsobí na žene roztomilo.

 

A post shared by Kaitlyn Ham (@kaity_modern) on

 

A post shared by Klara (@klarabellle) on

Späť
Zdieľať
Diskusia