Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2017, 13:43
Čas čítania 0:00
Marek R.

Tvorcovia hororu Conjuring musia dokázať, že duchovia existujú. Inak im hrozí pokuta 900 miliónov dolárov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Verme, že sa im to nepodarí potvrdiť. Inak by sme asi zaspávali ťažko.

V poslednom období sa do kín dostáva jeden hrozný horor za druhým a aj rok 2017 je toho dôkazom. Našťastie sa nájdu aj svetlé výnimky a medzi ne môžeme zaradiť obidva Conjuringy režiséra Jamesa Wana. Príbeh sa točí okolo manželov Eda a Lorraine Warrenových, ktorí vyšetrujú mnohé paranormálne javy a keďže temné sily, ktoré im stoja v ceste, nás vždy poriadne vystrašili, tak sú logicky na ceste ďalšie pokračovania. Teda ak sa nasledujúca žaloba nepretaví do úspešného konca, keďže v nej ide o poriadny balík.

Gerald Brittle, autor knihy o manželoch Warrenových s názvom The Demonologist z roku 1980, totiž žaluje tvorcov Conjuringu o 900 miliónov dolárov, a to na základe jeho exkluzívnej dohody s manželmi, vďaka ktorej má právo na ich príbehy z jeho knihy len on. Odvtedy sa však na svetlo sveta dostali Conjuring, Anabelle a Conjuring 2 a hoci už počas toho obdobia sa do prípadu Brittle obul, Warner Bros sa bránili tým, že nečerpajú z jeho knihy, ale z historických faktov. Autor však túto výhovorku neberie, keďže podľa neho sú príbehy manželov Warrenových vymyslené a tým pádom sa nejedná o žiadne historické fakty. Warner Bros tak pravdepodobne budú mať pred sebou neľahkú úlohu - dokázať, že príbehy Eda a Lorraine sú pravdivé, a teda že duchovia skutočne existujú. A ak by to dokázali, asi by sme začali spávať s rozsvietenou lampou.

Domov
Zdieľať
Diskusia