Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

CBG štvrtky sú späť. Fobia Kid predstavuje úprimnú skladbu s Delikom a avizuje sériu videoklipov a následne aj debutový album

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Obľúbený formát Comebackgang štvrtkov je späť, čo znamená, že každý druhý týždeň nám Fobia predstaví nový videoklip.

Prednedávnom sme si pre vás vymysleli novú sériu videí, v ktorých budeme postupne mapovať koncertný deň slovenských interpretom. Hlavným cieľom je ukázať fanúšikom, ako to vyzerá na miestach, kam sa bežne nemajú možnosť dostať. Debutový diel sme sa rozhodli spáchať len prednedávnom, počas koncertu chalanov z Comebackgangu a pripomenúť si ho môžete tu. Práve v ňom Fobia Kid spomenul, že už čoskoro má v plane opäť obnoviť obľúbený formát CBG štvrtkov, ktorý zaviedol v roku 2015 Pil C, no výborne fungoval aj v jeho prípade v minulom roku.

V preklade to teda znamená, že od dnes sa každý druhý štvrtok vo večerných hodinách dočkáme nového singlu v podaní Fábia a už dnešná novinka nasvedčuje, že ich budú sprevádzať aj videoklipy a hostia. Tá dostáva názov Deep a objavuje sa na nej Delik, ktorý mimochodom už čoskoro vydá ďalší projekt spoločne s Grimasom. O tom ale inokedy. O tvorbu vkusného vizuálu sa režisérsky postaral Ladislav Bóna a hudobná produkcia pochádza od Conspiracy Flat. Viac už snáď dodávať nie je potrebné, vychutnajte si výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia