Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2017, 16:43
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Čo všetko spraví s prémiovým telom Galaxy S8 tvrdý pád? V neľútostnom drop teste sa postavil tvárou tvár iPhonu 7

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Ktorý high-end smartfón vydrží viac?

Keďže najčerstvejší mobilný počin z dielne juhokórejského giganta ponúka naozaj bezkonkurenčný pomer medzi telom a displejom, ktorý okrem iného dostal aj zaoblené boky, nejedného z nás môže trápiť otázka, čo sa asi tak stane, keď nám nečakane vypadne z rúk. A hoci je odpoveď už teraz takmer istá, podrobnejšie detaily z ešte čerstvého drop testu naznačili, že aj keď nám Galaxy S8 spadne na tvrdú zem, neskončí až tak katastrofálne ako iné smartfóny od konkurencie. 

Tým mám tentokrát na mysli iPhone 7 z minulého roka, ktorého neľútostný test, za ktorým stojí TechRax, poznačil badateľne viac ako jeho modernejšieho konkurenta z dielne spoločnosti Samsung. Pády boli uskutočnené z viacerých strán prémiových konštrukcií oboch modelov, pričom najhoršie dopadla červená sedmička s logom nahryznutého jabĺčka.

Nemalou výhodou Galaxy S8 je, že jeho krásny Super AMOLED panel chráni odolné sklo Gorilla Glass 5, čiže nová, vraj opäť o niečo odolnejšia generácia populárnej výbavy dnešných inteligentných mobilných telefónov.

Domov
Zdieľať
Diskusia