Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2017, 12:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

3. séria Daredevila sa začne natáčať ešte tento rok! Vráti sa aj Punisher a Elektra?

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Netflix v spolupráci s Marvelom nenechávajú nič na náhodu.

Po Jessice Jones a prvých recenziách na Lukea Cagea, ktoré hovorili o minimálne tak dobrom seriáli ako v prípade Daredevila, som nechápal, ako si Netflix môže drzať úroveň na troch rôznych frontoch. 13-dielny formát sem-tam viac ublíži ako prospeje (odniesol si to najmä Luke Cage a Iron Fist), no pri Daredevilovi to akosi neplatí, keďže každá minúta strávená s postavami v seriáli je darom. Prvé dve série boli vynikajúce a na rozdiel od zvyšných troch seriálov má Daredevil reálnu šancu stať sa nesmrteľný televíznym počinom. Jessica je fajn, ale bez Purple Mana sa druhej série bojím (práve sa začala natáčať), no a Luke Cage pri pohľade na zahraničné recenzie sklamal. Stále šlo o jemne nadpriemerný seriál, ale kým Netflix neupustí od formátu 13 dielnych sérii (pri Defenders nás prekvapivo čaká epizód len 8, takže nádej umiera posledná), na ďalšie série sa až tak tešiť nebudem. 

Vzhľadom na totálne fiasko v podobe Iron Fista (osky sa obetoval a dopozeral to, ale tentokrát bude musieť stačiť extrémne mini "recenzia") by som uvítal, keby sme sa dočkali "sfilmovania" Heroes for Hire, keďže ako Luke, aj Iron Fist budú potrebovať divákov (obzvlášť druhý menovaný si bude musieť napraviť pošramotenú povesť). Po všetkých 4 seriáloch tak môžeme spokojne poznamenať, že na Daredevila sa nechytá ani jeden z nich, takže to celé nie je až tak úplné ružové. Všetko ale môže zmeniť tímovka The Defenders, ktorá dorazí 18. augusta 2017. Nasledovať bude prvá séria Punishera, ktorá sa momentálne natáča (na Netflixe sa objaví najskôr na jeseň) a tým sa nám skončí neoficiálne prvé kolo, "neboli" Phase 1. Všetci hrdinovia a antihrdinovia budú po dnešnom roku predstavení, The Hand bude pravdepodobne porazené (aspoň sčasti) a jednotliví hrdinovia budú mať priestor na rozvíjanie svojich liniek. 


V roku 2018 by teda mali doraziť hneď tri seriály. Minimálne. Na jar vyjde Jessica Jones, v lete/na jeseň Daredevil a koncom roka by som očakával Lukea Cagea, prípadne druhú sériu Punishera (závisieť bude od kvality a úspechu seriálu). Netflix môže ale prekvapiť a môžeme sa dočkať buďto viacerých seriálov alebo rovno niečoho celkom nového. V každom prípade, hoci to nie je oficiálne, Charlie Cox, predstaviteľ Daredevila, sa nechal počuť, že 3. séria sa začne natáčať ešte tento rok. A ja mu verím. Ak sa aj v tímovke nepostarajú o The Defenders a Elektru (podľa dohadov je v tímovke na 100%), Daredevila čaká Kingpin, nejaké tie problémy narobí asi aj Frank Castle aka Punisher a mnohí očakávajú (respektíve dúfajú), že sa dočkáme nového záporáka, menovite Bullseya. Tiež by ste ho v seriáli uvítali alebo si želáte niekoho celkom iného? 

Sľubovaná mini mini recenzia na najhorší seriál zo spolupráce Netflix - Marvel: 

Iron Fist, žiaľ, funguje zo všetkých členov tímu The Defenders najmenej. Tvorcovia sa po zbytočne dlhom Lukeovi Cageovi nepoučili a opäť dodržali trinásťdielny formát jednej série, ktorý Iron Fistovi ublížil oveľa viac než hrdinovi z ulíc Harlemu. Príbeh Dannyho Randa začína spočiatku nádejne a po prvých štyroch epizódach zdanlivo ubezpečuje diváka, že počkať si na to pravé orechové sa rozhodne oplatí. Nuž, omyl. Iron Fist je totiž iba podpriemernou zmesou nudného príbehu, príšerných dialógov, logických dier, nezaujímavých postáv a v prvom rade extrémne tragických bojových choreografií. Tú najlepšiu ponúkne samotné intro, a to jednoducho hovorí za všetko.

3. séria Daredevila sa začne natáčať ešte tento rok! Vráti sa aj Punisher a Elektra?
3. séria Daredevila sa začne natáčať ešte tento rok! Vráti sa aj Punisher a Elektra?
Anketa:
Na ktorý seriál sa tešíte najviac?
3. séria Daredevila
1. séria The Defenders
2. séria Jessicy Jones
2. séria Lukea Cagea, prípadne tímovka s Iron Fistom
1. séria Punishera
3. séria Daredevila
51 %
184 Hlasov
1. séria The Defenders
20 %
71 Hlasov
2. séria Jessicy Jones
2 %
7 Hlasov
2. séria Lukea Cagea, prípadne tímovka s Iron Fistom
3 %
11 Hlasov
1. séria Punishera
25 %
90 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia