Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2017, 12:44
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Nevieš sa dočkať nového Samsung Galaxy S8? Predobjednaj si ho a bude tvoj až o 8 dní skôr

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Keď si šikovný, ide to aj rýchlejšie.

Juhokórejský výrobca číslo jedna nás po predstavení svojej ešte čerstvej vlajkovej lode prekvapil oznámením, že ak si ju niekto zo zákazníkov predbežné objedná v predstihu, dorazí mu do rúk výrazne skôr ako tým, ktorí si počkajú na oficiálne spustenie predaja. Bavíme sa tu však až o ôsmych dňoch, čiže viac ako jednom týždni. A čo všetko je teda potrebné? Predobjednávky začnú fungovať od dňa 29.3 a budú k dispozícii až do 19.4., takže ak si v uvedenom termíne jeden kúsok objednáte, Galaxy S8 nadobudnete počas posledného aprílového týždňa. Predaj pritom začína od 28.4.

Novinka pod označením Galaxy S8 a S8+ kombinuje ten najlepší high-end hardvér pre mobilné telefóny, aký momentálne nájdeme na pultoch obchodov, s moderným konštrukčným prevedením, ktorého pomer medzi displejom a telom dosahuje slušných 83,6 percenta, čo je oproti konkurencii podstatne viac. Samsung tentokrát nezameral pozornosť iba na zlepšenie čísiel technických špecifikácií, ale aj na ďalšie podstatné oblasti výbavy, na ktoré doteraz viac-menej zabúdal.

Nevieš sa dočkať nového Samsung Galaxy S8? Predobjednaj si ho a bude tvoj až o 8 dní skôr
Zdroj: Samsung


Rovnako nezabudol ani na integráciu vlastného virtuálneho asistent, ktorého obohatil o možnosti umelej inteligencie. Bixby preto zvládne neporovnateľne viac, než taký Siri alebo asistent Googlu. A aby toho náhodou nebolo málo, počas predstavenia zaznelo i pár slov súvisiciach s funkcionalitou DeX. O čo ide? S DeX vieme Galaxy S8 premeniť na stolný počítač, čiže nám v konečnom dôsledku stačí iba jedno jediné zariadenie. Samozrejme, treba si ešte počkať na pridanie podpory pre kľúčové mobilné aplikácie, aby sme s nimi mohli plnohodnotne pracovať aj na väčšej uhlopriečke. Na rozchodenie doku potrebujeme iba externý monitor, klávesnicu a myšku.

Galaxy S8 nájdeš v ponuke e-shopu nikita.sk

Nevieš sa dočkať nového Samsung Galaxy S8? Predobjednaj si ho a bude tvoj až o 8 dní skôr
Domov
Zdieľať
Diskusia