Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2017, 19:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Slovák vyriešil piatkovú zápchu pri Bratislave svojským spôsobom. Vyrútil sa na pole a vďaka terénnemu autu predbehol väčšinu áut

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Prečo by mal čakať v zápche, keď nemusí.

Bývanie v satelitných dedinkách a mestečkách neďaleko Bratislavy dá ľudskej psychike často poriadne zabrať. Nekonečné kolóny ráno aj poobede sú už neodmysliteľnou súčasťou každodenného dochádzania tisícov ľudí, ale ak ti tvoj pohár trpezlivosti pretečie a náhodou sedíš v terénnom aute značky Range Rover, potom môžeš využiť aj vedľajšiu komunikáciu. V piatok poobede sa šofér bieleho auta nemohol pozerať na to, ako pomaly sa jeho cesta vlečie a keď mu už na myšičkovanie medzi autami nezostávalo dostatok miesta, jednoducho strhol volant a vybral sa na pole. Efektne tak predbehol veľké množstvo stojacich áut a potom sa drzo zaradil späť na hlavnú cestu, keďže sa mu nikto neodvážil odporovať. Vďaka terénnemu autu mu bolo jedno, po akom povrchu po poli pôjde a na miesto zábavného incidentu sa potom prišiel pozrieť aj redaktor televízie Joj Andrej Zavřel, ktorému sa so štábom ešte podarilo zachytiť stopy po pneumatikách od bezohľadného vodiča.

Späť
Zdieľať
Diskusia