Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2017, 16:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jeremy Renner nebude v Mission: Impossible 6. Vráti sa však Alec Baldwin a pribudne Superman

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Koho uvidíme v šiestej časti milovanej série?

Natáčanie Mission: Impossible 6 začne už 10. apríla. Väčšina hlavného hereckého ansámblu je teda známa. Okrem Cruisa uvidíme Rebeccu Ferguson, Simona Pegga, pravdepodobne aj Vinga Rhamesa, Vanessu Kirby (The Crown), pričom sa z päťky vracia Alec Baldwin, Sean Harris a nováčikmi sú Vanessa Kirby (The Crown) a herec ktorého netreba nikomu predstavovať, Henry Cavill. Podľa všetkého prišiel sequel o Jeremyho Rennera, ktorý má momentálne plné ruky práce s Avengermi a nevie sa preto dostaviť do Paríža, kde už o pár dní padne prvá klapka. Štáb sa následne presunie do krajín, ako napríklad Londýn, India či Nový zéland.

Ťažko povedať, či Rennerovi bráni len natáčanie Avengers, alebo sa skutočne pridal aj k obsadeniu Ant-Man and the Wasp. Režisér pokračovania mravenčieho muža to poprel, a tak nám ostáva len čakať a dúfať, že Renner zvládne odbehnúť k McQuarrierovi aspoň na pár dní. Ten sa stáva prvým režisérom v sérii, ktorý sa postaral o viac než jednu snímku. Znova si ju aj napísal, take môžeme očakávať minimálne tak dobrý film, akým bol Rogue Nation. Premiéra je naplánovaná na rok 2018.

Jeremy Renner nebude v Mission: Impossible 6. Vráti sa však Alec Baldwin a pribudne Superman
Zdroj: Paramount
Domov
Zdieľať
Diskusia