Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2017, 1:47
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Tvorba slovenských youtuberov môže vyzerať aj inak. Bača ti ukáže dychvyrážajúcu krásu Slovenska odprezentovanú v majestátnych Tatrách

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO YOUTUBE
Uložiť Uložené

Natáčať sa dajú aj zmysluplné veci.

Miroslav Bača je talentovaný mladý človek, ktorého mnoho ľudí pozná z návštev na kanáloch populárnych slovenských youtuberov. Pritom však rozbieha kariéru aj sám a práve nasledujúce video je preňho rozhodne skvelým odrazovým bodom. Dokazuje totiž, že pozornosť diváka sa dá zaujať aj inými, než otrepanými spôsobmi, často prebratými zo zahraničia, ako je to na československej scéne také bežné. Originálna cesta Baču spočíva vo videu, kde sa on a jeho tím vydali do Vysokých Tatier spraviť niečo netradičné. Video pokrýva príbeh lyžiara a jeho nasledujúceho cyklistu, Baču, ktorí zdolávajú tatranský kopec. Z počinu pritom vzniká množstvo úžasných záberov, z ktorých snáď každý dostane pocit, že na Slovensko môže byť právom hrdý. Ak sa ti tvorba poňatá aj pod takto nezvyčajným uhlom zapáčila, k Bačovi sa môžeš napríklad prihlásiť na odber.

Domov
Zdieľať
Diskusia