Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 22:38
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kendall Jenner ako Marilyn Monroe vzdáva úctu ikonickej herečke v krátkom videu

REFRESHER
Uložiť Uložené

Najkrajšia Kardashianka sa pre magazín LOVE na chvíľu zahrala na Marilyn Monroe.

Z najkrajšej Kardashianky Kendall Jenner sa stala obľúbená modelka a nás vždy poteší, keď sa do sveta dostanú zábery z jej nových fotení. Medzi stúpencov krásnej Američanky patrí aj fotograf Rankin, ktorý s ňou až doteraz nefotil, no chcel to čím skôr zmeniť. Chopil sa tak príležitosti, ktorá sa zjavila, keď Kendall prichádzala do Londýna kvôli spusteniu magazínu LOVE 2017, a rozhodol sa s ňou natočiť krátke video, vzdávajúce hold priam ikonickej herečke Marilyn Monroe.

Staršia sestra Kylie Jenner sa teda na chvíľu zahrala na zosnulú ikonu a pred kamerou si zapózovala sprevádzaná známymi nahrávkami Marilyn. Kendall, samozrejme, vhodne nastyleovali a obliekli, aby čo najviac pripomínala svoju blond kolegyňu. Oblečené ma viaceré kúsky od La Perla, ktoré jej bezpochyby pristanú. Na Marilyn v podaní Kendall sa pozri nižšie a v komentári nám kľudne odpovedz na otázku, ktorá z týchto dvoch dám sa ti páči viac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia