Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2017, 22:35
Čas čítania 0:00
Adam Smeták

Bité a znásilňované otrokyně slouží k plození dalších mužských generací. To je úkolem všech žen ve skvěle vypadajícím seriálu Příběh služky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Těšit se mimo jiné můžeme i na Elisabeth Moss či Josepha Fiennese.

Už dříve jsme vás informovali o novém seriálu The Handmaid’s Tale, který nám přinese Hulu. Založen je na knize od spisovatelky Margaret Atwood a vypráví o futuristické dystopické společnosti, kde vládne náboženství a ženy, obzvláště ty těhotné, jsou považovány za věc, nikoli lidskou bytost. V seriálu si zahrají Elisabeth Moss jako Offred, Joseph Fiennes jako Velitel, Yvonne Strahovski jako Serena Joy, Samira Wiley jako Moira, Alexis Bledel jako Ofglen, Max Minghella jako Nick, Madeline Brewer jako Janine, Ann Dowd jako teta Lydia a O-T Fagbenle jako Luke.

Dějová premisa zní velmi slibně a těšíme se, až budeme sledovat totalitní společnost jménem Gilead, která byla dříve součástí Spojených států amerických. Společnost čelí ekologickým katastrofám a nízké porodnosti, a tak je se ženami zacházeno jako s majetkem státu. Těšit se budeme moci i na intriky a zajímavý vizuál. Nové ukázky nám nabízejí ještě bližší pohled do nesvobodné společnosti, kde jsou ženy otroky mužů a vypadá to na opravdu zajímavou podívanou. Premiéra proběhne 26. dubna (apríl) tohoto roku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia