Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2017, 19:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless sa v najnovšej skladbe vyjadruje na adresu súčasných žien a zároveň pridáva informácie k albumu, ktorý vyjde už o pár dní

HUDBA
Uložiť Uložené

Novinka prichádza hneď aj s vizuálom a informáciami o chystanom albume, na ktorý sa môžu fanúšikovia tešiť už čoskoro.

Už v úvode roka sme avizoval, že nasledujúcich 12 mesiacov bude na slovenské rapové albumy veľmi bohatý, dôkazom čoho bola aj naša séria článkov, v ktorej sme spomenuli niekoľko desiatok chystaných projektov. Medzi nimi sme nevynechali ani ten od speváčky a raperky Aless, ktorá už má na konte debutové sólo zo záveru roka 2015, teda toho istého roka, kedy sa vôbec jej meno dostalo do povedomia fanúšikov. Mladá interpretka nezaháľala ani v období počas tvorby druhého albumu a vydala viacero singlov aj spoluprác, a to už tradične aj s vizuálmi. 

Teraz nám Aless predstavuje ďalšiu novinku s názvom Démon, ktorú sprevádza nie len videoklip, ale aj informácie o projekte, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta už o pár dní. Čo sa týka skladby, tá je pochopiteľne jednou z ukážok albumu a kriticky sa venuje téme súčasných žien. O tvorbu hudobnej produkcie ku skladbe sa postaral Dualit Beatz a vizuálnu stránku doplnil Martin Miko, s ktorým Aless nespolupracovala prvýkrát. Zároveň už môžeme prezradiť, že po vzore predošlého albumu aj názov tohto aktuálneho bude korešpondovať s jej vekom - 18. Nájdeš na ňom 15 skladieb, no na samotný tracklist si ešte budeme musieť chvíľku počkať. Teraz už ale samotná novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia