Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2017, 17:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aj na slovenskej univerzite sa dá študovať na vysokej úrovni. FIIT STU ti vo virtuálnej realite predstaví sám Matej Zrebný

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Uzávierka podávania prihlášok sa nezadržateľne blíži, a tak máte posledných pár dní na rozmyslenie.

Toto obdobie zvykne byť náročné hlavne pre študentov posledných ročníkov stredných škôl, keďže si žiaci prechádzajú náročným výberom svojho vysokoškolského štúdia. Vybrať si správnu školu a odbor nemusí byť vždy jednoduché, a to obzvlášť pri skutočnosti, že webové stránky univerzít často obsahujú take veľké množstvo informácií, a to najdôležitejšie hľadáme len márne. No a preto prichádzajú školy s výborným nápadom, ktorým je tvorba videoobsahu, vďaka čomu si vieme vybrať o čosi jednoduchšie. 

Predstav si, že sedíš za svojím notebookom, keď ti v tom na dvere zaklope pekná slečna a prinesie ti balíček. Presne to sa stalo Matejovi Zrebnému v novom spote pre Fakultu informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Vďaka pomyselnej virtuálnej realite máte spoločne s Matejom možnosť nahliadnuť na to, čo všetko vás v rámci vašej cesty za titulom čaká a veru to nie sú len tie pre mnohých nepríjemné hodiny utrpenia strávene na cvičeniach a prednáškach. Video zábavným spôsobom prezentuje  štúdium na tejto vysokej škole a vyvracia tvrdenie, že štúdium informatiky je len o celodennom sedení za počítačom a neustálom učení sa. Veď posúďte sami. 

Viac informácií o možnostiach štúdia sa dozvieš na studuj.fiit.stuba.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia