Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2017, 15:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako prebiehalo natáčanie posledného dielu Kazmovej One Man Show, v ktorom znepríjemnil život samotnému Justinovi Bieberovi?

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Kazma so svojou One Man Show opäť búra rekordy sledovanosti a my sa vlastne ani nemáme čomu diviť.

Pred týždňom nám Kazma predstavil prvý diel druhej série svojej One Man Show, ktorá je veľmi dobre známa nielen divákom v Česku a na Slovensku, ale vlastne na celom svete. Vďaka zopár "malým" škandálom z minulého roka dostal tento pražský moderátor do pozoru niekoľko miliónov divákov, ktorí často len neveriacky krútia hlavami. Inak tomu nebolo ani v prípade zatiaľ posledného dielu, v ktorom sa Kazma spoločne so svojim tímom zamerali na návštevu Justina Biebera v českom hlavnom meste pri príležitosti vystúpenia v rámci európskej časti tour.

Ako to už dopadlo hádam všetci veľmi dobre viete, no v prípade, že vás táto virálna záležitosti obišla, pozrieť si ju môžete presne tu. Teraz sme sa podobne ako v predošlých prípadoch dočkali aj Making Of videa, vďaka ktorému máte možnosť pozorovať, že s najväčšiou pravdepodobnosťou nešlo o žiadny špeciálny strih kamery. No a snáď najjasnejším dôkazom je kameraman, ktorý sa nevyhol konfrontácii s ochrankou Justina Biebera. Veď posúďte sami. 

K samotnému videu sa dostaneš kliknutím na tento obrázok.

Ako prebiehalo natáčanie posledného dielu Kazmovej One Man Show, v ktorom znepríjemnil život samotnému Justinovi Bieberovi?

Späť
Zdieľať
Diskusia