Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2017, 14:08
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Model X dostal interiér z Bentley a momentálne je na predaj. Luxusnejšiu Teslu by ste hľadali len ťažko

TECH BENTLEY TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV) TUNING
Uložiť Uložené

Niekto sa s X-kom statočne vyhral.

Tesla zďaleka nepatrí medzi lacné automobilky, i keď nový Model 3 sa má stať s cenovými reláciami okolo 35-tisíc dolárov dostupnejší pre širšiu skupinu, až masu ľudí. Aj napriek pomerne dosť vysokým cenovkám sa však neraz objavuje kritika, ktorou i samotní fanúšikovia značky poukazujú na miestami lacno pôsobiací interiér. Je jasné, že vysoká cena odzrkadľuje najmä samotnú technológiu, akou sa Tesly pýšia, nemusíme si však klamať, že za podobný peniaz viete kúpiť na trhu autá s podstatne lepšie spracovaným vnútrajškom, nehovoriac o hodnotnejšom a luxusnom punce. Ten by ste v kokpitoch takého Modelu S či X hľadali viac-menej márne, keďže interiéry elektromobilov tejto značky spája veľmi jednoduchý, minimalistický, no na druhú stranu až možno strohý štýl. V uplynulých dňoch sa však na dobre známom eBay-i objavil zaujímavý inzerát, ktorého podstatou je Model X s interiérom z Bentley. Teda, aby sme sa pochopili, základná vnútorná koncepcia ako aj tvar palubnej dosky tejto Tesly ostal zachovaný, zmenami ale prešlo čalúnenie, okrasné dekóry a následne aj samotné sedadlá.

Odporúčané
Mansory extrémnym výtvorom presviedča, že Defender nepatrí len do terénu Mansory extrémnym výtvorom presviedča, že Defender nepatrí len do terénu 19. októbra 2023, 11:30

Všetko sa nesie v duchu britskej aristokratickej značky, čoho dôkazom je typická krvavo-červená koža a diamantový štýl prešívania. Interiér X-ka tak v momente ožil, dopomohli k tomu ale aj obklady z karbónových vlákien, no a v neposlednom rade úplne nové sedadlá. Tie sa rovnako nesú v tradičnom look-u Bentley, ich povrch tak po novom tvorí performovaná koža a efektné prešívanie. Do červenej boli následne zabalené nielen všetky rady sedadiel, vrátane toho tretieho, ale aj stredová opierka či dokonca časť volantu. Drobných estetických zmien sa napokon dočkal aj exteriér. Jeho snehobiely lak Pearl White dopĺňa čierny predný splitter a pribudli aj nové čierne 22" disky Evannex MX5 obuté do pneumatík Pirelli Scorpion Zero o rozmeroch 265/35 R22 vpredu, respektíve 285/35 R22 vzadu. Na záver dodajme, že predávajúci túto Teslu Model X vo verzii P90D a so spomínanými vylepšeniami z dieľne úpravcu T Sportline predáva za mastných 180-tisíc dolárov.

Späť
Zdieľať
Diskusia