Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 1:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Scarlett Johansson sa v poslednom traileri očakávaného akčného sci-fi Ghost in the Shell mení na nezastaviteľný stroj na zabíjanie

FILMY A SERIÁLY SCARLETT JOHANSSON
Uložiť Uložené

Bude z toho hit? Už čoskoro to zistíme...

O projekte Ghost in the Shell ste sa už na Filmkulte mohli načítať dosť a dosť. Kultové anime sa dočká svojej hranej verzie pod taktovkou Ruperta Sandersa (Snehulienka a lovec). Z doteraz zverejnených materiálov sa zdá, že nás čaká vizuálne opulentný zážitok. Či však príbeh dokáže vykročiť z tieňa originálu, na to si budeme musieť počkať do dátumu premiéry. Scarlett Johansson hrá vo filme androidku menom Major. Je šéfkou elitného zásahového tímu, špecializujúceho sa na boj z kriminálnikmi všetkého druhu. Čoskoro však narazí na omnoho väčšieho protivníka... Okrem Scarlett uvidíme aj Michaela Pitta, Juliette Binoche, Rilu Fukushima, Michaela Wincotta či Takeshiho Kitana. Očakávania sú veľké, snáď to tvorcovia nedokatujú. Slovenská premiéra je stanovená na 30. marca tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia