Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 16:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Obľúbený komediálny seriál Teória veľkého tresku nekončí! Tvorcovia oznámili prácu na ďalších dvoch sériách

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dobré správy pre fanúšikov.

Oceňovaný sitcom The Big Bang Theory už patrí k stáliciam televíznych obrazoviek. Aj napriek hundraniu niektorých fanúšikov, ktorí tvrdia, že posledné série už idú kvalitou radikálne nadol, ide stále o jeden z najsledovanejších seriálov. Nie je teda prekvapením, že Sheldon, Leonard a ostatní nerdi sa vrátia hneď v ďalších dvoch sériách, pričom tá jedenásta by mala štartovať niekedy budúci rok. Zatiaľ je neisté, či seriál naozaj skončí nasledujúcou dvanástou sériou. Všetko bude zrejme závisieť od záujmu divákov a nápaditosti tvorcov. 

Obľúbený komediálny seriál Teória veľkého tresku nekončí! Tvorcovia oznámili prácu na ďalších dvoch sériách
Zdroj: CBS Television

The Big Bang Theory sa prvýkrát dostalo k divákom v roku 2007. Seriál sa okamžite stal hitom, pozbieral množstvo ocenení a stále sa drží na prvých priečkach sledovanosti. V hlavných úlohách sa nám už po dobu desiatich sérii predstavujú herci, ako Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik a Melissa Rauch. Obľúbená postava Sheldona (Jim Parsons) navyše dostane vlastný spin-off, kde sa tvorcovia zamerajú na jeho mladé roky. Na seriáli by mal pracovať rovnakí tím, ako na The Big Bang Theory (Chuck Lorre, Steven Molaro) a samotný Jim Parsons bude na projekte participovať ako jeden z producentov.

Domov
Zdieľať
Diskusia