Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 16:29
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Keď sa inšpiratívne citáty zmenia skôr na demotivačné. Pri zamyslenom pohľade do diaľky musí človek rozmýšľať aj nad temnejšími stránkami života

ZAUJÍMAVOSTI CITÁTY
Uložiť Uložené

Žiadne inšpiratívne citáty ťa nenamotivujú takýmto spôsobom.

Trend motivačných a inšpiratívnych citátov síce v súčasnosti už nie je taký silný, ako tomu bývalo v minulosti, ale stále sa nájdu tisíce a tisíce Slovákov, ktorí jednoducho potrebujú obrázky na to, aby podali svoj najlepší osobný výkon. Našťastie, užívatelia internetu si dnes vedia poriadne pouťahovať z prakticky čohokoľvek, a tak si tentoraz zobrali do parády práve inšpiratívne citáty na motivačných obrázkoch. Zmyselné vety, ktoré by ťa mali v skutočnosti posúvať dopredu, sa premenili na demotivujúce hlášky hraničiace až s trefnými urážkami, avšak ak im dáš šancu a trochu nad nimi porzomýšľaš, potom prídeš na to, že práve tieto fotografie by ťa vedeli motivovať oveľa lepšie.

Späť
Zdieľať
Diskusia