Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 11:21
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Text skladby Dear Mama napísaný vlastnoručne Tupacom sa bude predávať v aukcii za 70-tisíc €

HUDBA TUPAC SHAKUR
Uložiť Uložené

Ďalšie cennosti zo života Tupaca Shakura sa dostávajú do aukcie. Tentoraz sa budeš môcť zmocniť originálneho textu skladby Dear Mama.

V poslednej dobe sa akoby vrece roztrhlo s cennosťami z Tupacovho života, ktoré to majú nasmerované priamo do aukcie. Ako príklad môžeme uviesť napríklad čierne BMW, v ktorom bol v osudový deň zastrelený. To sa na trh dostalo s cenovkou 1,5-milióna dolárov. Najnovším prírastkom na tomto zozname je 2Pacom vlastnoručne napísaný text skladby Dear Mama.

Trojstranový zberateľský kúsok je podpísaný a na spodku poslednej strany je odkaz neprajníkom, ktorí tvrdili, že jedného z najpopulárnejších raperov histórie niekto vo väzení znásilní. Na okraji jednej strany sú takisto napísané mená Yo-Yo, respektíve Ice Cube, čo môže byť poznámka ohľadom potenciálnych hostí. Každopádne, cena tohto textu bude údajne 75-tisíc dolárov, a teda približne 70-tisíc eur. Podľa zdrojov TMZ pochádza oný originál od poľského zberateľa, ktorý ho získal zo štúdia, kde Tupac nahrával. Ak máš tisícky nazbyt, viac o aukcii nájdeš tu. Rovnako nezabudni, že do kín sa blíži 2Pacova biografia. Nižšie je len jedna strana z aukčnej položky, pre zvyšok klikaj sem

Text skladby Dear Mama napísaný vlastnoručne Tupacom sa bude predávať v aukcii za 70-tisíc €
Zdroj: TMZ
Domov
Zdieľať
Diskusia