Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2017, 18:52
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zomrel známy slovenský youtuber Matej Zrebný, pretože si vo vtipnom videu našiel priateľku. Jeho kamaráti mu preto zorganizovali pohreb

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Keď si nájdeš frajerku, tvoj život sa zmení.

Tvoja partia kamarátov väčšinou zareaguje veľmi odmerane, keď do tvojho života vstúpi neznáma kráska a úplne ti poblázni myseľ. Po nájdení frajerky postupne prestávaš mať čas na svojich priateľov, partia sa kvôli tebe rozpadáva a svoj čas chceš tráviť výlučne s nežnejšou polovičkou, pretože neexistuje nič krajšie než čerstvé zaľúbenie. Matej Zrebný si to s Lukášom Frlajsom dobre uvedomujú, a preto nakrútili vtipný skeč, v ktorom Matej pomyselne zomrel, pretože si našiel frajerku a jeho kamaráti mu rovno zorganizovali pohreb. Nejde ani tak o to, že by bol pre nich mŕtvy, ale skôr ich trápi množstvo času, ktoré je ochotný kamarát rozdeliť medzi priateľku a partiu. Nemusíš sa teda strachovať, že by sa Matejovi niečo stalo, avšak video môžeš pozdieľať so svojimi zadanými kamarátmi, aby si im nenápadne naznačil, ako veľmi sa zmenili. 

Domov
Zdieľať
Diskusia