Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2017, 16:01
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najočakávanejší a najvtipnejší slovenský film Cuky Luky dostal oficiálnu skladbu. Hviezdia v nej Emma Drobná, Kuko aj Barbora Švidraňová

FILMY A SERIÁLY HUDBA
Uložiť Uložené

Titulná pieseň, ktorá celkom vystihuje atmosféru filmu.

Pred mesiacom sa na svetlo sveta dostal úvodný teaser trailer slovenského filmu Cuky a Luky a naša spoločnosť sa okamžite rozdelila na dva hlavné tábory. Jedna skupina si ukážku zamilovala a výborne sa bavila, avšak druhá skupina považuje celý film za trapošinu. Napriek tomu dostávajú dve nóbl slečinky výraznú marketingovú podporu a teraz dostal blížiaci sa film aj vlastnú titulnú pieseň, o ktorú sa postarali Emma Drobná, Barbora Švidraňová a Kuko z Horkýže Slíže. O produkciu sa postaral Vrabec a pesnička je celkom bláznivá, takže sa celkom hodí ku celkovej atmosfére filmu. Na druhej strane, nesmieš očakávať, že ide o nejaké hudobné umelecké dielo, ale ak sa vieš zabaviť aj na niekoľkých povrchných vtipoch, potom sa už onedlho bež pozrieť na Cuky a Luky do kina.  

Trailer spred mesiaca

Anketa:
Ako hodnotíš trailer na Cuky a Luky?
Je vtipný.
Je trápny.
Je vtipný.
38 %
284 Hlasov
Je trápny.
62 %
472 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia