Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2017, 13:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit predstavuje pohodový videoklip ku skladbe Vychilluj, ktorý sa vydal natočiť do Thajska

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Album Sila už čoskoro zažije veľké turné, no ešte predtým nadišiel čas predstaviť aj ďalší videoklip, tentokrát z dovolenkového prostredia.

H16 vydala v závere minulého roku svoj spoločný albumový počin, ktorý dostal symbolický názov SILA. Koncept samotných skladieb bol stavaný skôr na tom, aby čo najlepšie fungovali ako súčasť show na živých vystúpeniach, čo sa, myslím, naozaj podarilo. Aj v porovnaní s predošlým počinom na tomto nájdeme podstatne viac záležitosti bangrovitého typu, čo určite oceňujeme. Chalani však nezabudli ani na pohodové skladby a práve tou je aj Vychilluj, o ktorej sa budeme baviť dnes. Už si asi mnohí všimli, že jednašestka postupne pripravuje videoklipy na pravdepodobne všetky tracky, a tak dnes dostávame aj ďalší.

Ten vznikol prednedávnom počas dovolenky Majka Spirita v Thajsku, a tak v ňom pochopiteľne vystupuje len on, aj keď počuť môžeme tiež jeho kolegu z crew Otisa a tiež šikovného speváka Maxa. Samotný videoklip si na starosti zobral Speezyho kamarát Mišo Nemtuda, ktorý nám už neraz svoj cit pre vizuál dokázal, a tak sme samozrejme nepochybovali o tom, že zvládne aj túto tému. Hudobnú produkciu doručil HomieBeats a výsledok už posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia