Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2017, 11:06
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drake vydal očakávaný projekt More Life. Má 22 skladieb, na ktorých nechýbajú Kanye, Young Thug či Travis Scott

HUDBA DRAKE KANYE WEST
Uložiť Uložené

Champagne Papi dodržal svoje slovo a 18.3. vydal playlist More Life.

Nebude to klasický album, povedal Drake o svojom projekte More Life, ale skôr akýsi playlist, ktorý nám má spríjemniť život. Kanadský umelec aktuálne zažíva obdobie kariéry, akým sa môže pochváliť máloktorý hudobník. Je na vrchole a nesmierne sa mu darí. Pochopiteľne sme teda boli zvedaví, čo sa bude za More Life ukrývať. Počas Boy Meets the World Tour sme mohli počuť niekoľko ukážok, no stále to bolo málo. Champagne Papi dokončoval dielo na spomenutom turné a dátum vydania nakoniec stanovil na 18. marca.

Tento deadline aj dodržal a v noci na dnes projekt po prvý raz uzrel svetlo sveta prostredníctvom OVO Sound Radio. Následne sa objavil aj na všetkých streamovacích službách, kde si ho môžeš vypočuť. Aby sme ale prešli k tým podstatným informáciám. More Life sa môže pochváliť úctyhodnou dĺžkou - 22 skladieb, a hosťami ako Kanye West, Quavo, Travis Scott, Young Thug, Giggs, 2 Chainz, PARTYNEXTDOOR, Black Coffee, Sampha a Jorja Smith. Produkciu si zobrali na starosť hlavne Boi-1da, 40, Nineteen85, Allen Ritter, Murda Beatz, avšak zoznam je, samozrejme, dlhší. Reakcie internetu sú zatiaľ prevažne pozitívne, tak rýchlo klikaj nižšie na Spotify a započúvaj sa. Drizzy opäť zlial dokopy rap, r&b a nechýba ani štipka grimeu a dancehallu.  

Späť
Zdieľať
Diskusia