Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2017, 23:01
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ako by to dopadlo, ak by legendárny rozhovor pre BBC robila žena? Fantastické video vyrušeného profesora už má aj niekoľko skvelých paródií

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pri vyháňaní detí z pracovne by to rozhodne neskončilo.

V poslednom čase si mal mnoho príležitosti vidieť zábavné virálne video zobrazujúce interview profesora Roberta Kellyho pre BBC. Ten vysvetľoval aktuálny vývin nedávno vzniknutého škandálu v Južnej Kórei, kde sa riaditeľ Samsungu pokúsil uplatiť prezidentku, jej kamarátku a ešte aj jej dcéru. Počas jeho vážneho prednesu mu do pracovne však neočakávane vtrhli dve jeho deti, o pár sekúnd nasledované ich matkou, za ktorej nálet do miestnosti by sa nemusel hanbiť ani prvotriedny ninja. O pár dní neskôr Robert vysvetlil, kde sa stal celý problém, no to nebránilo rôznym ľuďom, aby na celú udalosť vytvorili aj perfektné paródie. Asi najlepšou z nich je, ako by celá situácia vyzerala, ak by na Robertovom mieste sedela žena. Podľa autorov videa by rozhodne zvládla multitasking i s bežnými domácimi prácami.

Mimochodom, internet si niečo pripravil aj pre fanúšikov Star Wars.

Späť
Zdieľať
Diskusia