Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2017, 11:49
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Populárne tanečné duo Sigma príde do Bratislavy!

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

A to takmer dva roky od poslednej návštevy Slovenska.

Drum and bassová dvojka Sigma sa po dvoch rokoch vracia na Slovensko. Tentokrát si to nenamieria do Piešťan, tak ako pred dvoma rokmi, ale rovno do bratislavského MMC. A že je sa na čo tešiť potvrdzuje aj fakt, že pôjde rovno o live show.

Šikovné duo tvoria už 11 rokov dvaja chalani Cam James Edwards a Joe Aluin Lenzie, ktorí sa náhodou spoznali na univerzite v Leeds pri tradičných kalbách. To, že sú veľmi obľúbení, potvrdzuje aj fakt, že vypredali koncerty v Brixton Academy, Roundhouse či v legendárnom londýnskom Fabricu a mali si tú česť zahrať pred tisíckami ľudí aj na Glastonbury či Reading Festivale. Sigma sa nachádza žánrovo niekde medzi EDM a popom, stihli si podchytiť masu fanúšikov či playlistov, kde sa objavujú ich single. Čísla hovoria za všetko: 4 milióny predaných singlov a cez 300 miliónov prehraní na YouTube.

Populárne tanečné duo Sigma príde do Bratislavy!
Zdroj: Grape Agency

Meno Sigma určite zarezonovalo fanúšikom viac až koncom roka 2010, kedy vydali v spolupráci s DJ Freshom skladbu Lassitude, ktorá okrem iného nadchla aj moderátorku BBC Radio 1 Annie Mac. Najväčší úspech však dosiahli až s trackom Nobody To Love, pôvodne bootleg remixom na Kanyeho Bound 2. Nuž, nakoniec to bol hit číslo jeden hneď až v 15 krajinách. Čo sa týka diskografie - na konte majú EPčka Stand Tall, Night&Day EPs a Breakthrough a zároveň im vyšla koncom roka 2015 aj debutová štúdiovka Life.

Britská Sigma rozprúdi skvelú atmosféru už 21. mája 2017 v klube MMC v Bratislave pod taktovkou Grape Agency. Lístky na koncert si zakúpiš na oficiálnych stránkach festivalu Grape, www.grapefestival.sk

Domov
Zdieľať
Diskusia