Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2017, 12:33
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Rozpálené ženské telá, Lamborghini a retro nádych dominujú najnovším záberom plných sexy plaviek, ktoré vás dostanú

MÓDA
Uložiť Uložené

Milé slečny a dámy, leto je tu už o pár týždňov, a tak je najvyšší čas zvažovať kúpu vhodných plaviek. No a páni, tí si môžu aspoň vychutnať poriadne horúci lookbook plný krásnych žien.

Krásne ženy a hriešne drahé luxusné automobily spolu dokonale ladia už od nepamäti, čo tentokrát vo svojom najnovšom lookbooku využíva jeden z najznámejších výrobcov exkluzívneho spodného prádla, plaviek či doplnkov. Áno, na mysli máme značku Agent Provocateur, ktorú určite dobre poznajú nielen slečny a dámy, ale aj množstvo pánov. Dôvod je samozrejme veľmi prozaický, a to že veľmi radi obdivujeme ženskú krásu skrz snímky s nádychom zmyselnosti a pôvabu

Uvedené aspekty nechýbajú ani na záberoch doprevádzajúcich kolekciu jar/leto 2017, konkrétne obľúbenú plavkovú časť. Poriadný závan retra neprinášajú len samotné kúsky a vizáž modeliek, ale taktiež štýl fotografií a nádherné  Lamborghini slúžiace ako doplnok. Príťažlivé slečny s ideálnymi mierami a nie žiadne umelé dievčata bez štipky hanby nás v redakcii bavili vždy oveľa viac, pričom dnešok nie je výnimkou. Hlboko v duši veríme, že ste na tom rovnako a dokážete oceniť výber jednotlivých krások od ľudí z Agent Provocateur. Teraz sa už ale pohodlne usaďte a vychutnajte si návrat do čias minulého storočia, kedy boli aktuálne žiarivé farby, divoké strihy a pomerne odvážne výstrihy. My jednoznačne dávame 10 bodov z 10.

Pokiaľ sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, tak určite nezabudni navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta, ďakujeme vám!

Späť
Zdieľať
Diskusia