Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2017, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand sa tesne pred vydaním albumu Nirvana pripomína vydarenou novinkou Bali, ktorá dostáva aj epileptický vizuál

HUDBA NIRVANA
Uložiť Uložené

Album Nirvana si už môžeš predobjednať, no ešte predtým si určite pozri aj novinku Bali, na ktorej spolupracuje aj Maiky Beatz.

Ako ste si už mali možnosť všimnúť, v roku 2017 sa dočkáme veľkého množstva slovenských aj českých rapových počinov a medzi nimi aj toho od Paulieho Garanda. Známy raper z Liberca nám o pár dní, teda konkrétne 23.3. predstaví svoj ďalší štúdiový album, ktorý dostáva názov Nirvana a dokonca už o ňom aj čo-to vieme. Harant totiž na svojich sociálnych sieťach pravidelne zverejňuje útržky informácií napríklad o hosťoch či témach skladieb. Známy je tiež už aj samotný cover albumu a tiež zoznam producentov, pričom možno mnohých prekvapí, že tentokrát nedominuje kolega Kenny Rough. 

Paulie Garand sa tesne pred vydaním albumu Nirvana pripomína vydarenou novinkou Bali, ktorá dostáva aj epileptický vizuál


Dnes zároveň Paulie predstavuje novinku s názvom Bali, na ktorej sa hudobne podieľal jeden z najlepších slovenských producentov - Maiky Beatz. Skladba hneď dostáva aj výborný vizuál z dielne Forward Creatives, ktorý však pravdepodobne neocenia epileptici a doplnil ich doplnil audiovizuálny team __Stroy. Ten sa postaral o samotnú svetelnú scénu. No a za všetko snáď hovorí aj Paulieho komentár: "Dovolil jsem si udělat jednu primitivní raketu. Eazy refrén a punchlines. Nic víc v tom nehledej." Na záver ešte pripomíname, že album Nirvana si môžeš predobjednať na špeciálnej stránke www.pgnirvana.cz a zároveň by sme vás radi pozvali na libereckú aj pražskú release párty. Teraz už ale samotný videoklip.

Domov
Zdieľať
Diskusia