Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2017, 19:13
Čas čítania 0:00
Matěj Toman

Dope D.O.D. se spolu se Sodomou Gomorou již brzy předvedou v Lucerně! Nizozemská banda poctí Prahu na začátku dubna svou energií

REFRESHER
Uložiť Uložené

Zuřivost v srdci. Energie. Vztek. Řev a heavy beats. To vše čeká již zanedlouho Lucerna Music Bar.

Dope D.O.D. Skit Vicious a Jay Reaper a K tomu škodolibý DJ Dr. Diggles. A co že mají nového? Je tu nový agresivní soundtrack pro rok 2017, mixtape Acid Trap. Chystaná deska s Onyx – Shotguns In Hell, ze které zatím přišel předkrm, kterým je video XXX. Ale hlavně: Praha a Dope D.O.D., to je tradičně smrtící kombinace. Spáleniště pódia od minula vlastně ještě doutná. Merch minule zmizel tak, že na další zastávku už putovaly jenom prázdné kufry. Podpisy na rukou si možná někdo nechal obtáhnout a zvěčnit v lokálním tattoo salón. Přijít to 6. dubna rozdupat zas, to je otázka povinnosti, cti, života a smrti.

To však ale ani náhodou není vše. Jak se podařilo Řezníkovi, DeSadovi a DJ Ill Rickovi získat výše popisovanou bandu na featuring, nám známo není, co však víme, je, že právě Sodoma Gomora na koncertě Dope D.O.D. podpoří a že jistojistě zazní i přiložená skladba Terminator. Svou účast můžeš potvrdit na facebookové události.

Vstupenky jsou k mání za 530 Kč + poplatky na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) nebo na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Domov
Zdieľať
Diskusia